reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

"Kolejny cykl, kolejna szansa". Pamiętaj! To jest nasze takie forumowe powiedzonko.
Ja dzisiaj mam 32 dc, okresu dalej brak. Dzisiaj do delikatnego bólu podbrzusza doszła wrażliwość piersi.
To Ty też masz takie rozjechane cykle?

No właśnie dziwie się, ostatnio mi sie w miarę unormowało. Miałam problemy z tarczyca i prolaktyna, ale w zeszłym tygodniu byłam na kontroli u endo i wszystko w jak najlepszym porządku wiec nie mam pojecia o co chodzi.. Dlaczego ten cykl jest taki długi :/

reklama
Hej dziewczyny!Mogę dołączyć?U mnie od wczoraj dni płodne,zaczynamy pierwszy miesiąc starań.Jestem mamą dwójki :sorry:Są już u którejś jakieś potwierdzone 2 kreski?Pozdrawiam przyszłe mamy

Jutro rano będę testować :)

Pytanie... co z seksem? Wizytę u gina mam dopiero 11/09, czy do tego czasu trzeba się wstrzymać ? Jak jest u Was ?

Hej dziewczyny!Mogę dołączyć?U mnie od wczoraj dni płodne,zaczynamy pierwszy miesiąc starań.Jestem mamą dwójki :sorry:Są już u którejś jakieś potwierdzone 2 kreski?Pozdrawiam przyszłe mamy

Witaj! Oczywiście rozgość się :)
To od wczoraj działacie?
Trzymam kciuki za trafny cykl ;)

Jutro rano będę testować :)

Pytanie... co z seksem? Wizytę u gina mam dopiero 11/09, czy do tego czasu trzeba się wstrzymać ? Jak jest u Was ?

No właśnie mnie też to zastanawiało czy jak się pojawią 2 kreski to czy trzeba się wstrzymywać bo kiedyś czytałam, że do 1 wizyty lepiej się wstrzymać ale nie wiem czy to prawdziwa informacja :confused:

reklama
Dziewczyny, kupiłam ten test strumieniowy z Rossmana i oczywiście zrobiłam Oczywiście biel... Już tracę nadzieję powoli, ale jutro rano też powtórzę.

Do góry