reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Też myślę nad tymi testami, bo one ponoć tydzień już po owulacji chyba pokazują Ew. ciąże.
Podjadę po niego dzisiaj w takim razie, zrobię jutro a w środę najwyżej na betę. U mnie bardzo ważne jest żebym się dowiedziała jak najszybciej, bo mam za sobą poronienie w 10 tygodniu w maju tego roku i muszę tym razem jak najszybciej zacząć brać luteinę.

reklama
Ja się właśnie zastanawiam jakie testy dzisiaj kupić... chyba 1 strumieniowy i 1 płytkowy . Kupię od razu 2 tak na wszelki wypadek [emoji1] mój Niemąż ma za miesiąc urodziny... może go zaskoczę [emoji1]

Cześć dziewczyny :) mam do was pytanie. W dni płodne Przytulanki są u was co drugi dzień żeby wzmocnić nasienie czy codziennie żeby na pewno trafić w owulacje? :)

Cześć dziewczyny :) mam do was pytanie. W dni płodne Przytulanki są u was co drugi dzień żeby wzmocnić nasienie czy codziennie żeby na pewno trafić w owulacje? :)

Ja staram się na 3-2 dni przed owu bo celuje w córkę :) ale czy to cos w ogole dało, przekonamy się niedługo. Wszystko pod warunkiem że wiesz kiedy masz dokładnie owulacje.

Ja się właśnie zastanawiam jakie testy dzisiaj kupić... chyba 1 strumieniowy i 1 płytkowy . Kupię od razu 2 tak na wszelki wypadek [emoji1] mój Niemąż ma za miesiąc urodziny... może go zaskoczę [emoji1]
Najlepszy prezent :) ja idę na ślub 1.09 a 30-31 sierpień testuje wiec może bd dodatkowy prezent dla przyjaciółki [emoji1] [emoji173]

I niestety.. Nie udało się :( szkoda.. Ale cóż, muszę czekać na okres, a to już 36dc :/ i zaczniemy kolejny miesiąc starań :)) Wam dziewczyny życzę powodzenia !! [emoji8][emoji8]

reklama
I niestety.. Nie udało się :( szkoda.. Ale cóż, muszę czekać na okres, a to już 36dc :/ i zaczniemy kolejny miesiąc starań :)) Wam dziewczyny życzę powodzenia !! [emoji8][emoji8]
"Kolejny cykl, kolejna szansa". Pamiętaj! To jest nasze takie forumowe powiedzonko.
Ja dzisiaj mam 32 dc, okresu dalej brak. Dzisiaj do delikatnego bólu podbrzusza doszła wrażliwość piersi.
To Ty też masz takie rozjechane cykle?

Do góry