reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

No cześć [emoji5]
Jutro mam 32 dc i mi według apki też termin @ wychodzi na jutro i jutro właśnie zamierzam testować. Mam nieregularne cykle i ta aplikacja nie jest w stanie mi dokładnie wyliczyć ani owu, ani @, ale przynajmniej mam jakiś punkt odniesienia. Kupiłam dwa testy, tak dla zasady [emoji6] Jak zaszłam w ciążę to w 32 dc miałam jeszcze negatywa, a w 34 dc już była wyraźna druga kreska. Wiem, pisałam już o tym tutaj 100 razy, hehe [emoji39] Mam jeden Pink o wysokiej czułości i drugi Vitam jakiś. Pink zrobię jutro i jeżeli będzie negatyw, to z Vitam poczekam do środy. Chyba, że szybciej @ przyjdzie. Przedwczoraj wynik był negatywny z popołudniowego moczu, jutro zrobię już z porannego i zobaczymy czy coś wyjdzie. Objawów okresowych/ciążowych nadal brak.
[emoji110] [emoji110] powodzenia

reklama
No cześć [emoji5]
Jutro mam 32 dc i mi według apki też termin @ wychodzi na jutro i jutro właśnie zamierzam testować. Mam nieregularne cykle i ta aplikacja nie jest w stanie mi dokładnie wyliczyć ani owu, ani @, ale przynajmniej mam jakiś punkt odniesienia. Kupiłam dwa testy, tak dla zasady [emoji6] Jak zaszłam w ciążę to w 32 dc miałam jeszcze negatywa, a w 34 dc już była wyraźna druga kreska. Wiem, pisałam już o tym tutaj 100 razy, hehe [emoji39] Mam jeden Pink o wysokiej czułości i drugi Vitam jakiś. Pink zrobię jutro i jeżeli będzie negatyw, to z Vitam poczekam do środy. Chyba, że szybciej @ przyjdzie. Przedwczoraj wynik był negatywny z popołudniowego moczu, jutro zrobię już z porannego i zobaczymy czy coś wyjdzie. Objawów okresowych/ciążowych nadal brak.
Kurczę chyba ustawie sobie budzik żeby z samego rana sprawdzić czy się udało [emoji3] już się nie mogę doczekać

Rano w ogóle tak się z K pokłóciłam, że już sobie pomyślałam, że sprzedajemy dom i obym okres dostała tylko, bo nie chcę mieć z nim dziecka. Ale już jest oczywiście dobrze, love na maxa, domu nie sprzedajemy i czekamy na dwie kreski [emoji23] Takie akcje to standardzik u nas.

No cześć [emoji5]

To trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :) w sumie chyba tez podjade popołudniu do sklepu po jakieś 2 testy... nie zaszkodzi mieć w domu [emoji6]

Kurde, jak na złość teraz zaczął boleć mnie brzuch na @... Wkręcam sobie, że oczywiście go dostanę chociaż w poprzedniej ciąży mnie tak cały czas na początku bolał i byłam pewna, że lada chwila dostanę.

reklama
Rano w ogóle tak się z K pokłóciłam, że już sobie pomyślałam, że sprzedajemy dom i obym okres dostała tylko, bo nie chcę mieć z nim dziecka. Ale już jest oczywiście dobrze, love na maxa, domu nie sprzedajemy i czekamy na dwie kreski [emoji23] Takie akcje to standardzik u nas.

No kochana, no to nieźle - ale my kobiety tak mamy , że dopisujemy scenariusze tak jak Ty ze sprzedaniem domu, @ i brak ciąży :p a on pewnie nawet o tym nie pomyślał :p ja tez czasami jak sie pokloce albo mnie wkurzy to sie cieszę , ze @ przyszła i mam jakieś wyjście:-D

Trzymam kciuki za 2 kreski ;)

Do góry