reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

A ja dziewczyny wczoraj ostatnie przytulanko, a dziś mnie tak boli podbrzusze , że chodzę pogięta , wzięłam paracetamol bo nie mogłam znaleźć nospy bo jadę do przyjaciółki , więc muszę jakoś funkcjonować :)
A najlepsze było wczoraj - poszliśmy do znajomych no i chipsy każdy wybierał smak jaki chce jeść no i ja z jej córeczką wybrałyśmy Fromage, no i ja tak jem i mówie , że mi czymś innym smakują , jakby wędzone czy coś - a ona do mnie mówi , że kiedyś lubiła piwo 0% i do tego chipsy cebulkowe i jej jechały jakimś łososiem i stwierdziła, że coś nie halo jest i się okazało na drugi dzień , że w ciąży jest . I się śmieli , że może ja też jestem jak mi inaczej chipsy smakują , a ja dopiero w trakcie starań , więc nie wiem czy to możliwe hehe :-D
Gdyby się okazało że zaskoczyło to dopiero było by śmiesznie. Być 3 godziny w ciąży i już mieć zmieniony smak[emoji23] [emoji23]

reklama
A ja dziewczyny wczoraj ostatnie przytulanko, a dziś mnie tak boli podbrzusze , że chodzę pogięta , wzięłam paracetamol bo nie mogłam znaleźć nospy bo jadę do przyjaciółki , więc muszę jakoś funkcjonować :)
A najlepsze było wczoraj - poszliśmy do znajomych no i chipsy każdy wybierał smak jaki chce jeść no i ja z jej córeczką wybrałyśmy Fromage, no i ja tak jem i mówie , że mi czymś innym smakują , jakby wędzone czy coś - a ona do mnie mówi , że kiedyś lubiła piwo 0% i do tego chipsy cebulkowe i jej jechały jakimś łososiem i stwierdziła, że coś nie halo jest i się okazało na drugi dzień , że w ciąży jest . I się śmieli , że może ja też jestem jak mi inaczej chipsy smakują , a ja dopiero w trakcie starań , więc nie wiem czy to możliwe hehe :-D
Hahaha no jak za dwa tygodnie się okaże że faktycznie jesteś w ciąży to ich już nie zaskoczyć [emoji23]

Cześć dziewczyny :)
Trochę Was dzisiaj podczytuję, mam nadzieję, że wkrótce dołączę do Waszego grona :) jutro mam planowany termin miesiączki... mam nadzieję, że się nie pojawi:p
Jestem mamą 5 latka (czerwcówka 2013), mam prawie 34 lata... 2 miesiące temu odstawiłam tabletki i zobaczymy co z tego wyniknie:) 2 dni temu wróciłam z wakacji, obym wspominała je jeszcze przez długi czas!
Póki co, mam (oby nie urojone) objawy jak przy pierwszej ciąży, czyli od kilku dni ból podbrzusza.Mam zamiar testować ok piątku, jak faktycznie okres się nie pojawi...
Fajnie byłoby zostać z Wami do końca ;)

Gdyby się okazało że zaskoczyło to dopiero było by śmiesznie. Być 3 godziny w ciąży i już mieć zmieniony smak[emoji23] [emoji23]

Haha albo w ogóle przed zaskoczeniem :-D bo jakoś po wczorajszym mnie najbardziej bolało podbrzusze :p

Albo byłoby śmiesznie gdyby się okazało, że jestem w ciąży od poprzedniego cyklu a miałam normalny okres :p

Trochę Was dzisiaj podczytuję, mam nadzieję, że wkrótce dołączę do Waszego grona :) jutro mam planowany termin miesiączki... mam nadzieję, że się nie pojawi:p
Jestem mamą 5 latka (czerwcówka 2013), mam prawie 34 lata... 2 miesiące temu odstawiłam tabletki i zobaczymy co z tego wyniknie:) 2 dni temu wróciłam z wakacji, obym wspominała je jeszcze przez długi czas!
Póki co, mam (oby nie urojone) objawy jak przy pierwszej ciąży, czyli od kilku dni ból podbrzusza.Mam zamiar testować ok piątku, jak faktycznie okres się nie pojawi...

Witaj :)
A co tak późno chcesz testować ? Jutro termin @ , więc śmiało jutro testuj a my trzymamy kciuki :D

Witaj :)
A co tak późno chcesz testować ? Jutro termin @ , więc śmiało jutro testuj a my trzymamy kciuki :D

Pamiętam ostatnią ciążę... testowałam 3 dni po planowanej @ i wynik był negatywny. Wujek Google powiedział mi wtedy ze umieram [emoji23] dopiero po 2 wizytach u lekarza i po zrobieniu bety wyszło mi ze jestem w ciąży. Dlatego teraz wole zaczekać [emoji1]

Witamy i trzymam kciuki za pozytywny wynik testu [emoji4][emoji6]

Pamiętam ostatnią ciążę... testowałam 3 dni po planowanej @ i wynik był negatywny. Wujek Google powiedział mi wtedy ze umieram [emoji23] dopiero po 2 wizytach u lekarza i po zrobieniu bety wyszło mi ze jestem w ciąży. Dlatego teraz wole zaczekać [emoji1]
O kurczę to faktycznie nie dziwne że chcesz tak późno testować [emoji16]

reklama
No cześć [emoji5]
Jutro mam 32 dc i mi według apki też termin @ wychodzi na jutro i jutro właśnie zamierzam testować. Mam nieregularne cykle i ta aplikacja nie jest w stanie mi dokładnie wyliczyć ani owu, ani @, ale przynajmniej mam jakiś punkt odniesienia. Kupiłam dwa testy, tak dla zasady [emoji6] Jak zaszłam w ciążę to w 32 dc miałam jeszcze negatywa, a w 34 dc już była wyraźna druga kreska. Wiem, pisałam już o tym tutaj 100 razy, hehe [emoji39] Mam jeden Pink o wysokiej czułości i drugi Vitam jakiś. Pink zrobię jutro i jeżeli będzie negatyw, to z Vitam poczekam do środy. Chyba, że szybciej @ przyjdzie. Przedwczoraj wynik był negatywny z popołudniowego moczu, jutro zrobię już z porannego i zobaczymy czy coś wyjdzie. Objawów okresowych/ciążowych nadal brak.

Do góry