reklama
justjestem
Moderatorka
Ann wlasnie mi twardnieje, ale pamietam ze w pierwszej ciazy tez dosyc szybko zaczela twardniec.
Roki powodzenia.
A mnie maluszek dzis caly dzien skrobie tam na dole [emoji4]
Roki powodzenia.
A mnie maluszek dzis caly dzien skrobie tam na dole [emoji4]
@Rossiczka ale urocza ta Twoja córeczka
@Violett to lez ile sie da byle do wizyty, zeby zobaczyc czy wszystko ok, ale wydaje mi ze po prostu masz teraz taki intensywny rozrost m.
@Ann_ jeszcze mi sie nie zdarzylo takie twardnienie, a Tobie tak?
@justjestem a Ty teraz coreczke będziesz miala?
@roki_1991 i jak wizyta?
@Violett to lez ile sie da byle do wizyty, zeby zobaczyc czy wszystko ok, ale wydaje mi ze po prostu masz teraz taki intensywny rozrost m.
@Ann_ jeszcze mi sie nie zdarzylo takie twardnienie, a Tobie tak?
@justjestem a Ty teraz coreczke będziesz miala?
@roki_1991 i jak wizyta?
justjestem
Moderatorka
Patula w sumie to dalej nie wiem, bo moj gin w che mowi ze bedzie synek, a teraz w pl gin powiedzial mi ze raczej coreczka i powiem Ci, ze ja tez raczej coreczke widze.
D
Deleted member 186949
Gość
Ja wieczorami mam twardy i spięty. Sądzicie, że to może być od picia 1 kawy dziennie?Dziewczyny a zdarza wam się już twardniejaca macica? Ja miewam i chyba wezmę dodatkowy magnez. Zreszta zapytam na najblizszej wizycie u ginekologa.
Violett ale to bóle jak na okres masz? W końcu masz syna i córkę więc marzenie się spełniło. A teraz jakie masz przeczucia?
Ale dzisiaj naskrobałyście
U nas w odstawieniu kp pomógł wyjazd na 2 dni. Starszego karmilam 18mies. a mlodszego rok.
Właśnie mam takie bole.troche okresowe, I takie mam wrażenie że mi wypadnie za chwile wszystko plus ból pleców. Nie pamietam.czy mialam takie bóle w 1 i 2 ciazy. Teraz to ja Wogole panikuje ciągle przez to nie.potrafie się Wogole cieszyć ta ciaza.Dziewczyny a zdarza wam się już twardniejaca macica? Ja miewam i chyba wezmę dodatkowy magnez. Zreszta zapytam na najblizszej wizycie u ginekologa.
Violett ale to bóle jak na okres masz? W końcu masz syna i córkę więc marzenie się spełniło. A teraz jakie masz przeczucia?
Cd płci to nie mam wogole przeczucia Ale chciałabym dziewczynkę Ale jak będzie chlopiec to też będzie dobrze
Grunt to żeby było zdrowe.
roki_1991
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Wygląda na to że wszystko okej serduszko bije, nie wiem ile dokładnie bo już na pewno nie tak szybko, ale miarowo więc lekarka mówi że jest okej. Szyjka długa twarda i zamknięta, ma ponad 6cm. Jedyne co mnie martwi troszkę to crl. Zmierzyła i wyszło jej 8.13 a ostatnio w środę było 7.8 więc bardzo mała różnica. Pocieszam się tym że maluch nie chciał się ułożyć, więc liczę po prostu ze to był błąd pomiaru mimo wszystko i że jest okej.... Następna wizyta 22.11
Ann_
Fanka BB :)
Safija mi się wydaje, że to po prostu macica "pracuje"
Roki w tydzień chyba dziecko jakoś dużo nie rośnie. Zresztą wiesz jak to jest z pomiarami. Mały błąd ludzki wystarczy, że lekarz idealnie nie zierzy. Nie zamartwiaj się. Płci nie pokazało maleństwo?
Violett twoje dzieci już duże są więc sika rzeczy naturalnie zapomniałaś jak się czułaś w ciąży. Jak ból jest do zniesienia to zostaw, odpoczywaj albo weź nospe. No i opowiedz lekarzowi na wizycie. Może zalecił Ci coś innego.
Ja wysłałam męża po popcorn na wieczorny serial [emoji28]
Roki w tydzień chyba dziecko jakoś dużo nie rośnie. Zresztą wiesz jak to jest z pomiarami. Mały błąd ludzki wystarczy, że lekarz idealnie nie zierzy. Nie zamartwiaj się. Płci nie pokazało maleństwo?
Violett twoje dzieci już duże są więc sika rzeczy naturalnie zapomniałaś jak się czułaś w ciąży. Jak ból jest do zniesienia to zostaw, odpoczywaj albo weź nospe. No i opowiedz lekarzowi na wizycie. Może zalecił Ci coś innego.
Ja wysłałam męża po popcorn na wieczorny serial [emoji28]
reklama
D
Deleted member 186949
Gość
Co oglądasz Ann?