reklama
Rossiczka
Moderatorka
ja widziałam piekny przedziałek Doskonale to widziałam@Rossiczka wydaje mi sie, ze w Twoim przypadku sisiak sie mogl jeszcze schowac, wiec szanse sa, ja widziałam odstajacy cypelek, a 14 tyg.skonczony wiec wydaje mi sie, ze narzady juz wyksztalcone
Ann_
Fanka BB :)
Rossiczka alez ona jest słodka [emoji7][emoji7] no i bez różowego cudownie dziewczęca słodycz.
Sorki za moja pojdarke. Ale ja nawet nie mam siostrzenicy czy bratanicy, żeby coś dziewczecego kupić. Hehe ja mam 2 synów, a siostra ma jednego syna i tyle u nas dzieci [emoji12]
Sorki za moja pojdarke. Ale ja nawet nie mam siostrzenicy czy bratanicy, żeby coś dziewczecego kupić. Hehe ja mam 2 synów, a siostra ma jednego syna i tyle u nas dzieci [emoji12]
roki_1991
Cc bylo zrobione na wyrost. Lezalam miesiac w szpitalu, i gdy w koncu zdecydowano o rozwiazaniu ciazy, lekarz zaczal mnie straszyc wywolywaniem, ze dziecku zatrzyma sie serce, skonczy sie tragicznie. Ja zaplakana, nieswiadoma 23 latka podpisalam papiery... mialam cc na zimno, moje dziecko powiklania wczesniacze i zaburzenia adaptacyjne, lezalo w inkubatorze kilka dni. Ja do dzis mam problemy po cc. Lekarze u ktorych bylam po porodzie tez nie mogli zrozumiec dlaczego zrobiono ciecie na zimno, ale starali sie nie negowac decyzji lekarza. Tym razem jestem bardziej swiadoma i nie zgodze sie na nic bez medycznych wskazan. Dlugi czas mialam ogromna traume i wyrzuty sumienia,bardzo obwinialam sie, ze to wszystko przeze mnie. Nawet teraz ciezko mi wracac do tego okresu i bardzo sie boje porodu tym razem. Nie chce by sie skonczylo jak poprzednio.
@kari21 zmrozilo mnie. Mam nadzieje Kochana, ze wszystko ok i po prostu potrzebujesz odpoczac :*
@roki1991jaka metoda mialas robiony test podwojny? Wlasnie wrocilam z diagnostyki, byl jakis kryptor, prisca albo zwykle. Jako ze wyniki potrzebuje przed badaniem mialam do wyboru kryptor lub zwykle, lekarz nic nie mowil jaki to ma byc rodzaj badania, wiec zrobilam najzwyklejsze. Jakie robilas Ty?
Z tego co widziałam na wyniku to był kryptor u mnie
Rossiczka
Moderatorka
u nas Helenka to tez jedyna dziewczynka w najbliższym otoczeniu Ja bardzo chciałam mieć córeczkę, więc był szał na sukienki (nie wiem co miałam w głowie je kupując )
Oczywiście to że mam wstręt do jednorożców czy kucyków pony nie oznacza, że jej tego zabronię. Ja cenię wybory moich dzieci nawet jak z nimi się nie zgadzam.
A tak w ramach żartu, kiedyś jak maz wracał z pracy i mówił "Hej piękna" to wiedziałam że to do mnie, teraz mam raptem 50 5 szans że te słowa kieruje do mnie, a niedługo może to spaść do 33 %
Oczywiście to że mam wstręt do jednorożców czy kucyków pony nie oznacza, że jej tego zabronię. Ja cenię wybory moich dzieci nawet jak z nimi się nie zgadzam.
A tak w ramach żartu, kiedyś jak maz wracał z pracy i mówił "Hej piękna" to wiedziałam że to do mnie, teraz mam raptem 50 5 szans że te słowa kieruje do mnie, a niedługo może to spaść do 33 %
Dziewczyny, z pewnością wśród was znajdę moderatorkę a najlepiej dwie. Zajęć mało (głównie wywala spamerów z waszego działu, jeśli tacy się pokażą), profitów trochę, no i przede wszystkim, jak będziecie chciały założyć dział zamknięty to bez moderatorki ani rusz. Moderatorka powinna być lubianą i zaufaną osobą. Zastanówcie się, kto nadawałby się do takiej roli i napiszcie do mnie na pw najpóźniej do jutra czyli 7.11. Dziękuję
Załączniki
Bardzo mi przykro z powodu psiaka. Dla nas zwierzątko to też jak członek rodziny. Niestety z powodu alergii syna nie mamy żadnego zwierzątka w domu.Witam się z ten ponury poranek. Od wczoraj mam mega doła, bo wczoraj wieczorem pogorszył się stan naszego psa i musieliśmy wezwać weterynarza. Zapadła decyzja o uspaniu i tak wczoraj wieczorem odszedł nasz piesek po 13 wspólnie spędzonych latach.
Dla niektórych to tylko pies ale dla nas był jak członek rodziny. Ciągle ryczę jak głupia
Mój Fabian ma 7 lat i do tej pory przychodzi w nocy do nasU nas w łóżku poduszka się już nie zmieści [emoji38] bo każdej nocy śpi z nami któryś z chłopaków [emoji30] hehe
Ja w 1 ciazy miałam przeczucie na chlopca i jak wkoncu się dowiedziałam że będzie dziewczynka w 34 tyg to pierwsze co zrobiłam to zalałam się łzami. Bylam załamana że to nie chłopiec którego ja tak bardzo chciałam.ja sie musze przyznac, ze tak bardzo chcialam drugiego chłopca że czuje się lekko zawiedziona. Nie powinnam może tak pisac, tylko cieszyc sie ze wszystko ok i zdrowe. Jednak tak bardzo chcialam drugiego syna...
Śliczna ta Twoja corka;*Ma sukienki ale nie ma niczego różowego w szafie A gólnie to ubierana jest w bidy itp
Ps. Jak kochana dodajesz zdj że są normalnie w wiadomości a nie w pliku ?
U mnie kiepsko. Od soboty mnie boli brzuch. Lecę ciągle na nospie. Jutro kolejna wizyta i lekarza. Już nie wiem o co chodzi. Nic nie robię praktycznie w domu a ciągle czuje jakby mi tam miało wszystko wypaść;(
justjestem
Moderatorka
Rossiczka jaki slodziak!
Ja tak samo bylam nastawiona na chlopca, mysle ze coreczke bede ubrierala w kolory uniwersalne [emoji4] a u Ciebie juz wiadomo ze to coreczka?
Ja tak samo bylam nastawiona na chlopca, mysle ze coreczke bede ubrierala w kolory uniwersalne [emoji4] a u Ciebie juz wiadomo ze to coreczka?
reklama
Ann_
Dziewczyny a zdarza wam się już twardniejaca macica? Ja miewam i chyba wezmę dodatkowy magnez. Zreszta zapytam na najblizszej wizycie u ginekologa.
Violett ale to bóle jak na okres masz? W końcu masz syna i córkę więc marzenie się spełniło. A teraz jakie masz przeczucia?
Violett ale to bóle jak na okres masz? W końcu masz syna i córkę więc marzenie się spełniło. A teraz jakie masz przeczucia?