cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Ann mam tak samo imie dla chlopca znajde bez problemu, dla dziewczynki bym nie umiala znalezc choc preferencje sie jeszcze pewnie zdaza zmienic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wiem ze są bezalkoholowe ale to nie to samo co alkoholowy no nic zachcianka zostanie niespelniona.@Ann_ faktycznie mógł mieć gorszy dzień, na Franka płaczące dzieci tez zawsze źle działają :/ oby w poniedziałek było znowu dobrze !
Franek ma 5 lat, ciagle powtarzał że nie chce rodzeństwa i bałam się jego reakcji, ale z tym USG wyszło super. Poczuł się taki ważny i doceniony... lekarka na prawdę się spisała i świetnie wszystko wytłumaczyła !
@Violett teraz tyle tych bezalkoholowych opcji, że śmiało możesz się napić piwa a co do wina, w jakim sklepie kupowałaś?
U mnie też 9 tc i duzy brzuch; )Wrzuciłam zdjęcie;P nie wiem ile w tym moim "brzuszku" łakomstwa a ile ciazy ;P dodam że zaraz dopiero 9tc
Ja przeczucia nie mam, chciałbym dziewczynke ale będę się cieszyć również z synka.Macie jakieś podejrzenia co do płci maluszka?
moja córka pokazała się w 34 tygodniu; )Ja przypuszczam ze chłopak.. ale znajomi mówią ze będzie dziewczynka. Będzie wiadomo w 12 tygodniu czyli już nie długo
może napisz do jakiegoś lekarza lub zapytaj swojego. Ogólnie to ja na ospę swoich dzieci nie szczepilam i oboje przeszli dość lagodnie.przepraszam, ucięło mi posta. Synek dostał szczepionkę pko ospie. Teraz powinien jakoś niedługo dostać kolejną. Rodzina mnie nastraszyła, że samo zaszczepienie powoduje, że może przez ok 2 tyg zarażać. No i teraz oczywiście boję się podać drugą dawkę. Z drugiej strony chodzi do żłobka i boję się, że ta jedna dawka go w razie czego nie uchroni.
Ja wiem ze są bezalkoholowe ale to nie to samo co alkoholowy no nic zachcianka zostanie niespelniona.
U mnie też 9 tc i duzy brzuch; )
Ja przeczucia nie mam, chciałbym dziewczynke ale będę się cieszyć również z synka.
moja córka pokazała się w 34 tygodniu; )
może napisz do jakiegoś lekarza lub zapytaj swojego. Ogólnie to ja na ospę swoich dzieci nie szczepilam i oboje przeszli dość lagodnie.
9 euro? Wow [emoji2]
Dokładnie tak
Jakie imię?Ja nie mam przeczuć,ale mam imię wymyślone na chłopca
Ja wczoraj wieczorem tez czytalam ksiazke i wylam jak głupia bo byla o porwaniach dzieci. Pozniej sobie mysle ze glupi czlowiek swoich problemow nie ma to sobie tez ksiazke taka wybralam jeszczr na faktachWłaśnie myślałam o tobie czy masz te zastrzyki myślałam ze się coś stało bo się nie odzywałaś.. ale na szczęście się udało jak widać..
Powiem ci ze ja bez powodu płacz na zawołanie wczoraj położyłam się spać do łóżka jak mnie wzięło nie mogła przestać płakać już nie wiem czy to hormony czy już nie wiem co..
A gdzie mieszkasz?