reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Ja chcialam Krzysia albo Daniela ale pewnie bedzie Daniel bo z Krzysiem ciezko dla anglikow a nie chce zeby mowili po swojemu Christopher. W domu mam Adama i Antka i byla coreczka dla ktorej nie bylo wybranego imienia ale mowie o niej Nadzieja, bo byla nasza naprawde olbrzymia nadzieja a tez nie chcialam zeby zostala bez imienia. Polecam imie Alicja :) sama tak mam.

O, w sumie cenna uwaga, Mikołaj to tez ciezkie imie i pewnie beda mowic Po swojemu [emoji33] a gdyby sie sie jednak okazala coreczka to Zuza [emoji4]

reklama
Przezylam zawal zycia. Nie moglam znalezc tetna detektorem, szukalam z 15 min i nic. Juz bylam bliska płaczu, ale mowie sobie, ze ok, spokojnie, pojde sie wysikac i sprobuje jeszcze raz. No i bylo [emoji4] okazuje sie ze przez pelny pecherz tetna nie slychac [emoji33]
dlatego ja nie mam detektora z tego powodu ;)

Wczoraj któraś z.dziewczyn pytała o wino bezalkoholowe ja kupowalam na allegro.

Cd imion to u nas jeszcze nie wiadomo. W domu Marika i Fabian. Mi się podoba Mia i Kosma ale P się kategorycznie nie zgadza. Także nie wiadomo.
U nas wogole były wcześniej też zawirowania z imionami bo w pierwszej ciąży do 34 tyg nie znaliśmy płci i ja mialam przeczucie ze będzie chłopiec i mówiłam ze będzie Dawid a jak już się dowiedziałam ze będzie. Dziewczynka to miała być Amelka i tydzień przed porodem ja stwierdziłam ze będzie Marika i nie było dyskusji nawet ze nie ;)

W 2 ciąży w 20 tyg się pokazał synek i imię miał wybrać P. Wiec ja napisałam na kartce imiona które akceptuje i on wybrał ze Fabian i jak podobało mi się wcześniej tak w sekundę mi się odpodobalo ale został Fabian a na drugie Marcel.

Kari, ostatnio czytalam artykul o kobiecie, ktora nie byla w stanie donosic dziewczynek bo jej organizm odrzucal zarodki plci żeńskiej, a ciaze z chlopcami miala bezproblemowe. Moze u Ciebie tez problem lezy w plci? Przepraszam jesli nie chcesz o tym rozmawiac. Po prostu pomyslalam o Tobie jak to przeczytalam.

reklama
Kari, ostatnio czytalam artykul o kobiecie, ktora nie byla w stanie donosic dziewczynek bo jej organizm odrzucal zarodki plci żeńskiej, a ciaze z chlopcami miala bezproblemowe. Moze u Ciebie tez problem lezy w plci? Przepraszam jesli nie chcesz o tym rozmawiac. Po prostu pomyslalam o Tobie jak to przeczytalam.
Ja mam nawet taka koleżankę. 5 poronien, jedna dziewczynka po 20 tc obecnie ma synka. Właśnie w badaniach jej wyszło ze jej organizm odrzuca płeć żeńska

Do góry