cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
No i trafilas super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeju, to niech szybko zaczyna się ten drugi trymestr. Dziś w pracy to wpadłam w pańkę, bo toaleta była na drugim końcu fabryki, a ja sobie jakoś tak brzuch zgniotłam, że myślałam że się poży... zwymiotujęja tez mam non stop mdlosci, wystarczy ze tylko poczuje glod i juz...trzeba przeczekac do drugiego trymestru
Libido ... a co to jest? U mnie brak, ale i u męża chyba też (albo się nie przyznaje). Trochę postresowani jesteśmy i mąż się raczej nie odważy, żeby nie "uszkodzić" dziecka A ja po pracy ciągle zmęczona/s jestem. Może na urlopie nam na amory wejdzieDziewczyny jak Wasze libido? U mnie totalne zero a nawet -!! Niemąż jest niepocieszony :/ nie wiem co z tym fantem zrobić :/
No właśnie u mnie tak słabo z apetytem, ale jak nie zjem to mam mdłości i w koło maciejuDziewczyny, czy któraś z Was też ma brak apetytu? Nie mogę się zmusić do jedzenia i przez to słabo się czuje;/
Czesc dziewczyny jesteśmy już w domu plamienie powoli ustępuje. Jedynie leci zemnie brud i mam zastrzyki prseciwzakrzepowe bo zrobił mi się mały krwiak.
Jeju, to niech szybko zaczyna się ten drugi trymestr. Dziś w pracy to wpadłam w pańkę, bo toaleta była na drugim końcu fabryki, a ja sobie jakoś tak brzuch zgniotłam, że myślałam że się poży... zwymiotujęja tez mam non stop mdlosci, wystarczy ze tylko poczuje glod i juz...trzeba przeczekac do drugiego trymestru
Libido ... a co to jest? U mnie brak, ale i u męża chyba też (albo się nie przyznaje). Trochę postresowani jesteśmy i mąż się raczej nie odważy, żeby nie "uszkodzić" dziecka A ja po pracy ciągle zmęczona/s jestem. Może na urlopie nam na amory wejdzieDziewczyny jak Wasze libido? U mnie totalne zero a nawet -!! Niemąż jest niepocieszony :/ nie wiem co z tym fantem zrobić :/
No właśnie u mnie tak słabo z apetytem, ale jak nie zjem to mam mdłości i w koło maciejuDziewczyny, czy któraś z Was też ma brak apetytu? Nie mogę się zmusić do jedzenia i przez to słabo się czuje;/
Czesc dziewczyny jesteśmy już w domu plamienie powoli ustępuje. Jedynie leci zemnie brud i mam zastrzyki prseciwzakrzepowe bo zrobił mi się mały krwiak.
Tylko ja jedyna nie wymiotuje ? Czasami jest mi nie dobrze..Jeju, to niech szybko zaczyna się ten drugi trymestr. Dziś w pracy to wpadłam w pańkę, bo toaleta była na drugim końcu fabryki, a ja sobie jakoś tak brzuch zgniotłam, że myślałam że się poży... zwymiotuję
Libido ... a co to jest? U mnie brak, ale i u męża chyba też (albo się nie przyznaje). Trochę postresowani jesteśmy i mąż się raczej nie odważy, żeby nie "uszkodzić" dziecka A ja po pracy ciągle zmęczona/s jestem. Może na urlopie nam na amory wejdzie
No właśnie u mnie tak słabo z apetytem, ale jak nie zjem to mam mdłości i w koło macieju
@Marta94 - witaj w naszym gronie Oby szybko i bezstresowo nam zleciało
A ogólnie jak się czujesz ?Ja w żadnej ciąży ani razu nie wymiotowałam i tym razem również czasem mdli ale delikatnie A najczęściej po prostu kiedy jestem glodna