reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
ja tez mam non stop mdlosci, wystarczy ze tylko poczuje glod i juz...trzeba przeczekac do drugiego trymestru
Jeju, to niech szybko zaczyna się ten drugi trymestr. Dziś w pracy to wpadłam w pańkę, bo toaleta była na drugim końcu fabryki, a ja sobie jakoś tak brzuch zgniotłam, że myślałam że się poży... zwymiotuję :p

Dziewczyny jak Wasze libido? U mnie totalne zero a nawet -!! Niemąż jest niepocieszony :/ nie wiem co z tym fantem zrobić :/
Libido ... a co to jest? ;) U mnie brak, ale i u męża chyba też (albo się nie przyznaje). Trochę postresowani jesteśmy i mąż się raczej nie odważy, żeby nie "uszkodzić" dziecka ;) A ja po pracy ciągle zmęczona/s jestem. Może na urlopie nam na amory wejdzie ;)

Dziewczyny, czy któraś z Was też ma brak apetytu? Nie mogę się zmusić do jedzenia i przez to słabo się czuje;/
No właśnie u mnie tak słabo z apetytem, ale jak nie zjem to mam mdłości i w koło macieju :(

Czesc dziewczyny jesteśmy już w domu plamienie powoli ustępuje. Jedynie leci zemnie brud i mam zastrzyki prseciwzakrzepowe bo zrobił mi się mały krwiak.

@Marta94 - witaj w naszym gronie :D Oby szybko i bezstresowo nam zleciało ;)

ja tez mam non stop mdlosci, wystarczy ze tylko poczuje glod i juz...trzeba przeczekac do drugiego trymestru
Jeju, to niech szybko zaczyna się ten drugi trymestr. Dziś w pracy to wpadłam w pańkę, bo toaleta była na drugim końcu fabryki, a ja sobie jakoś tak brzuch zgniotłam, że myślałam że się poży... zwymiotuję :p

Dziewczyny jak Wasze libido? U mnie totalne zero a nawet -!! Niemąż jest niepocieszony :/ nie wiem co z tym fantem zrobić :/
Libido ... a co to jest? ;) U mnie brak, ale i u męża chyba też (albo się nie przyznaje). Trochę postresowani jesteśmy i mąż się raczej nie odważy, żeby nie "uszkodzić" dziecka ;) A ja po pracy ciągle zmęczona/s jestem. Może na urlopie nam na amory wejdzie ;)

Dziewczyny, czy któraś z Was też ma brak apetytu? Nie mogę się zmusić do jedzenia i przez to słabo się czuje;/
No właśnie u mnie tak słabo z apetytem, ale jak nie zjem to mam mdłości i w koło macieju :(

Czesc dziewczyny jesteśmy już w domu plamienie powoli ustępuje. Jedynie leci zemnie brud i mam zastrzyki prseciwzakrzepowe bo zrobił mi się mały krwiak.

Tylko ja jedyna nie wymiotuje ? Czasami jest mi nie dobrze..

Ja tez nie wymiotuje, ale nie ukrywam ze niekiedy jest mi tak niedobrze, i pojawia się odruch wymiotny. Dzisiaj tez się strasznie czuje, a jutro z rana wizytuje, to może tez trochę przez stres. No i straszne zmęczeniee, aż mnie oczy szczypią od 18 już, a jeszcze musze posprzątać do końca mieszkanie [emoji20]

reklama
Ja w tej ciąży nie mam libido:( co nie podoba mi się przede wszystkim,:) mdłości miałam skończyły się w niedziele teraz nic a nic mi nie dolega ;)

Dziewczyny nie jest dobrze.... skończyłam usypiać młodego i jak co wieczór czytałam mu bajkę i wiecie co? Dziś się popłakałam czytając - było o chłopcu z domu dziecka. Taka wrażliwa się zrobiłam ;)

Do góry