reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Just no właśnie to jest pytanie. W moim przypadku to chyba wszystko by zależało od stopnia wady. Kiedyś myślałam, że żadnego bym nie usunęła. Ale teraz jak pomyśle o dziecku które nie jest w stanie godnie żyć to mi serce pęka. Oczywiście nie byłam nigdy w takiej sytuacji więc nie mam pewności o bym zrobiła.

Violett no właśnie on zawsze był takim umiarkowanym fanem. Mecz raz w miesiącu może dwa. Ale od miastostw świata on zaczął grać na zakładach i nie umie odpuścić, eh nie chce i się nawet dyskutować.

Ana650 ja bralabym więcej magnezu ale mi nic nie twardnieje jeszcze. Tylko dobrze popatrz jaką dawka jest w jednej tabletce, a jakie jest zapotrzebowanie dla ciężarnej. Bo czasami są takie, że musisz brać 3 tabletki na raz żeby dostarczy odpowiednią dawkę.

Just ja gm robiła. Też słabo stoję z robieniem tortów. Jednak pominealabym ta dekorację. To wygląda na za dużo niezdrowego cukru. A sama masa i biszkopt myślę że będzie smaczne i proste.

A miałam jeszcze napisać że Nikos znowu płakał jak to zostawiłam. Ale był już 45 minut i pani mówiła że znowu lepiej niż poprzedniego dnia. Prawie nie płakał. Jak przyszłam ładnie się bawił i robił śmieszne miny. Podobno bawi się cały czas tylko modelina [emoji28] no ale najważniejsze, że nie płacze. Na inne zabawy przyjdzie czas jak sie oswoi. Ale ulga. Wiem że będzie pewnie jeszcze trochę płakał przy zostawianiu, ale najważniejsze, że jest lepiej [emoji846]

reklama
Rossiczka NiFTY nie jest warty uwagi w porównaniu do tych Testów Wolnego Płodowego DNA jak np Harmony. Ceny chyba podobne.

Rossiczka NiFTY nie jest warty uwagi w porównaniu do tych Testów Wolnego Płodowego DNA jak np Harmony. Ceny chyba podobne.
Mi się wydawało że Nifty też sprawdza ccfDNA. teraz zobaczyłam że NIFTY W Polsce już nie ma , a zastąpił test SANCO. Analogiczny do Harmony. Kilkaset złotych różnicy. Pamiętam że moja znajoma NIFTY robiła i miała określoną płeć etc

Ann mnie raz tak stwardniał, moze bierz magnez? Przy blizniakach ma pewno mozesz odczuwac wiecej bo macica pewnie rozciaga sie dwa razy szybciej.

Dziewczyny ktoras z was robila taki tort?
Link do: Tort z kremem milky way
Chcialabym zrobic Marcelikowi na urodziny ale jestem totalnym kuchennym beztalenciem. Nawet do konkursu ma najgorsza kucharke nie wzieliby mnie bo na wstepie pewnie zgubilabym przepis [emoji23] nie no żartuje, czasem cos mi wyjdzie. Ale powiedzcie mi czy warto? Czy lepszy gotowiec?
Kochana ja zawsze robie torty sama. Jakoś gotowce mnie nie przekonują. Z tego konkretnego przepisu nie robiłam ale dekoracyjne robiłam. Taki na 2 urodziny córki. Cukru masa ale jestem zdania że raz na jakiś czas można tym bardziej ze moje dzieci jakoś bardzo słodyczowe nie sa. Z przepisu nie wydaje się jakis trudny do zrobienia ;)

Dziewczyny, czy któraś z Was też ma brak apetytu? Nie mogę się zmusić do jedzenia i przez to słabo się czuje;/
ja niestety nadal mam mdłości i wymiotuje wiec to jedzenie nadal umiarkowane chociaż jem trochę więcej niż na początku. Mogłabym pochłaniac owoce kilogramami.

Dziewczyny ja wam powiem ze w 1 I w 2 ciąży wogole nie mialam badań prenantlanych. Byłam tak młoda ze sama jakoś niewiele o ciąży czytałam o moją gin powiedziała żeby zrobić w tym i w tym okresie usg no i lekarz który robił ( moja gin nie robiła usg) pomierzyl dokładniej dzidziusia ale bez szału. Wtedy nawet nie wiedziałam że robi się też testy z krwi.

reklama
Do góry