reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2019

Hej ja jestem dzisiaj 9dpo. @ ma przyjść w niedzielę chociaż poprzedni cykl miałam krótszy więc może już być w piątek. Ale chyba na teścik jeszcze za wcześnie. Korci coraz bardziej spróbować zrobić.

reklama
Cześć dziewczyny. :) ja dziś 12dpo i dobrze że nie mam żadnego testu w domu bo pewnie by kusilo.

Dziś wstałam lewa noga. Mąż już w pracy, córka śpi a ja pije kawę i mam nadzieję że mnie postawi na nogach

Hej ja jestem dzisiaj 9dpo. @ ma przyjść w niedzielę chociaż poprzedni cykl miałam krótszy więc może już być w piątek. Ale chyba na teścik jeszcze za wcześnie. Korci coraz bardziej spróbować zrobić.
Ja zrobiłam w 10dpo i nic nie wykazał więc nie polecam bo miałam po nim chwilę załamania

Wiem że korci ale poczekaj Natka chociaż na dwa dni przed [emoji6] tak wiem ja Ci to pisze chyba najbardziej niecierpliwia osoba na tym forum [emoji23] ale wtedy bedzie juz większa szansa że coś może się pokazać [emoji4]

Dzień dobry [emoji4]
Ja wczoraj miałam kryzys... troszkę sobie popłakałam m mnie troszkę pocieszał więc dzisiaj już będę ogarnięta obiecuje [emoji6] wczoraj jak znalazłam druga kroste to weszłam na internety, zaczęłam czytać i weszłam przez przypadek na stronę dla staraczek wieloletnich i to był mój zapalnik właśnie do wylania łez [emoji28] echhh niby dopiero pierwszy cykl starań ale i tak zabolało.
No ale dobra już ogarniam mój humor na lepszy [emoji16] zrobiłam kontrolnego testa po zastrzyku wyszedł cień cienia drugiej kreski więc w środę jeżeli nie wytrzymam to już wynik będzie wiarygodny...
Mnie cycki już bolą jak na okres, apetyt tak samo wzrósł, krostki oczywiście ze 2 też już są. Ale dopóki @ nie przyjdzie to mam nadzieję i mocno wierzę że się udało

Kurczę Aneta chciałabym bardzo żeby się udało ale właśnie "znalazlam" kolejna kroste we włosach [emoji24][emoji24][emoji24] nawet miałam w sobotę taką mikro brązowa plamke w sluzie i myślałam że może implantacja była ale te krosty u mnie to prawie pewnik okresu. Nic poczekam do soboty zobaczymy co będzie...jak coś to nowy cykl nowa szansa.
Nie miałam nigdy problemów z progesteronem a teraz jak tak zaczęłam czytać na necie to pisze że takie skórne zmiany to mogą być albo od pms albo od niskiego progesteronu. Jak w tym nie wyjdzie to w następnym proszę o luteine od razu chociaż lekarz nie widzi powodu
U mnie w drugiej ciąży nic nie wyskoczyło i zaszłam. A w tej wyskoczyły 3 sztuki!! I też zaszłam. Także jest jeszcze nadzieja. Mówiłaś, że pierwszy wyskoczył ci wcześniej niż zawsze. Ja też tak teraz miałam, dlatego życzę ci dwóch kresek, mogłoby się udać!!

Witam :happy2: Ja dziś mam jakiś zły humor od rana,może przez pogodę, bo najpierw fala upałów, a dziś w końcu deszcz, tylko jakas taka lewa jestem. :no2:
Ja akurat mniej więcej wczoraj miałam owulacje, wiadomo że ciężko to dokładnie określić, przytulanie było więc teraz musze czekać. Ostatnio w ciążę zaszłam w pierwszym cyklu starań wiec może się uda :)
No właśnie ja w tą 3 ciążę też zaszlam od razu w pierwszym cyklu, jeszcze pamiętam, że na staraczkach niektóre dziewczyny się zloscily, że ledwo dołączyłam do grupy, a tu zaraz dwie krechy, ale się nie dziwię. Ja po prostu założyłam, że to może potrwać, bo z drugim dzieckiem wyszło 2,5 roku i do dziś nie wiem dlaczego. :no:
Wy piszecie o owulkach i testach, a ja nie wiem kiedy miałam ostatnią @.:sorry2: Jak leżałam w szpitalu z tą trzustka, to mi robili usg i 2 lekarzy powiedziało, że zaraz powinien być okres, bo endometrium większe itp ale...To było miesiąc temu i nadal nic. Ginka w piątek też nic nie mówiła, chociaż powiedziałam o sytuacji. :no:
Ehh. Idę zaraz do sklepu, może deszcz na mnie poleci, to mi się humor poprawi. :laugh2::biggrin2:

reklama
U mnie w drugiej ciąży nic nie wyskoczyło i zaszłam. A w tej wyskoczyły 3 sztuki!! I też zaszłam. Także jest jeszcze nadzieja. Mówiłaś, że pierwszy wyskoczył ci wcześniej niż zawsze. Ja też tak teraz miałam, dlatego życzę ci dwóch kresek, mogłoby się udać!!
I Twoim przypadkiem się właśnie pocieszam [emoji6][emoji4]

Do góry