Kiedy masz lekarza?w lipcu.. tyle ze mam nieregularne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedy masz lekarza?w lipcu.. tyle ze mam nieregularne
Szczerze mówiąc nie wiem. W dwóch poprzednich nie robilam.Dziewczyny wiem ze to jeszcze chwila. Ale bedziecie robic test PAPPA? ja w pierwszej ciazy nie robilam, w drugiej tak i stwierdzilam ze to niepotrzebny stres. A teraz lekarz mi wypisal zeby zrobila ro badanie przed prenatalnym jakby to bylo normalne... i mam mieszane uczucia...
byłam dziśKiedy masz lekarza?
Ja będę robiła na pewno chociaż te badania pierwszego trymestru nie są na NFZ.Dziewczyny wiem ze to jeszcze chwila. Ale bedziecie robic test PAPPA? ja w pierwszej ciazy nie robilam, w drugiej tak i stwierdzilam ze to niepotrzebny stres. A teraz lekarz mi wypisal zeby zrobila ro badanie przed prenatalnym jakby to bylo normalne... i mam mieszane uczucia...
W poprzedniej ciazy nie robilam. Mialam tylko usg w 12 czy tam 13 tygodniu. Lekarz nawet nie wspominal o jakochs testach pappa. No ale moze to ze wzgledu na moj wiek wtedy.Dziewczyny wiem ze to jeszcze chwila. Ale bedziecie robic test PAPPA? ja w pierwszej ciazy nie robilam, w drugiej tak i stwierdzilam ze to niepotrzebny stres. A teraz lekarz mi wypisal zeby zrobila ro badanie przed prenatalnym jakby to bylo normalne... i mam mieszane uczucia...
Który u Was tydzień ?
No na usg widziałam 6, a w karcie ciąży wpisał mi 8, wiec głupieje [emoji28] ale powiedział, że nie będzie się sugerować om. Termin porodu tak samo, z usg 19.05 a w karte ciąży wpisał 10.05. No chyba, że coś źle patrzyłam na te usg.
Zastanawiam się teraz czy iść jutro na ta druga betę, i próbować jeszcze iść do tamtego lekarza za tydzień? Czy już wyluzować i czekać do tego 17.10.