reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

No i po wizycie serduszko pieknie biło az mi łzy polecialy chociaz wg lekarza jeszcze wczesniej wg okresu 8tc a wg usg 6. Umowilam sie juz na prenatalne w prywatnym szpitalu ale ze względu na poprzednie poronienia pani kazala przyniesc dokumentacje z pobytu w szpitalu czy jakies zaswiadczenia i powiedziala ze bedzie refundowane.

reklama
Po tym badaniu dzisiaj pojawił się brązowy śluz... Nie wiem co robić... Brzuch w sumie nie boli, lekki dyskomfort tylko czuć ale to nie ból...

Po tym badaniu dzisiaj pojawił się brązowy śluz... Nie wiem co robić... Brzuch w sumie nie boli, lekki dyskomfort tylko czuć ale to nie ból...
Ja mialam takie brązowe plamienia kolo 5tyg. Wydaje mi sie ze bie ma co sie martwic na xapas chyba ze krwawienie sie nasili tp wtedy lepjej pojechac na ip

Po tym badaniu dzisiaj pojawił się brązowy śluz... Nie wiem co pierwszej ciąży po badaniu tez miałam ol
Ja w pierwszej ciąży tez plamilam na brązowo po badaniu i ginekolog mnie uskoila ze tak czasami jest. Powiedziała ze gdyby pojawila się żywo czerwona krew to wtedy do szpitala.

reklama
Do góry