reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

@Violett ja bym przełożyła na później. Jakoś nawet na 8tc ja tak staram się chodzić w każdej ciąży do lekarza. Chociaż fakt w 2 ciazach nie dotrywalam do wizyty heh ale na to ni3 mamy juz wplywu. Przynajmniej wg mnie.

Ja tez straciłam wszystkie mdłości od kilku dni. I dopada mnie coraz częściej myśl, że coś jest nie tak. Widziałam już maleństwo i pięknie bijące serduszko tydzien temu, ale 2 poronienia daja o sobie znać mojej psychice. Jeszcze 2 tygodnie do wizyty. Nie chciałam wam tu smęcic, ale widzę, że nie tylko ja mam takie obawy.

reklama
Ja dziś bez mdłości, bez bólu piersi :| nie wiem co jest grane.
Za pare dni wizyta na którą już się nie mogę doczekac..

Kurcze sama nie wiem już czy iść jutro do tego lekarza. U mnie niby 5t2d wiec pójdę i będzie tylko pęcherzyk i będzie kazał przyjść za 2 tyg a jednak 200 zl zapłacę... chyba poczekam trochę i pójdę gdzieś za 1.5 - 2 tyg
Ja poszlam w 5 tyg i bylo widac samo jajo i kazal za tydz wrocic zeby uslyszec serduszko wiec jak masz cierpliwość to lepjej idz za tydzien

@Violett zdecydowanie przesunęła bym wizytę :) ja będę miała 7+5 na wizycie, dokładnie za tydzień. Czekam jak na szpilkach :)

Niestety piszecie tak dużo, że ja na pewno nie będę w stanie codziennie czytać i jeszcze pisać... Będę pewnie bardziej z doskoku, jeśli nie macie nic przeciwko.

@Violett ja bym przełożyła na później. Jakoś nawet na 8tc ja tak staram się chodzić w każdej ciąży do lekarza. Chociaż fakt w 2 ciazach nie dotrywalam do wizyty heh ale na to ni3 mamy juz wplywu. Przynajmniej wg mnie.

Ja tez straciłam wszystkie mdłości od kilku dni. I dopada mnie coraz częściej myśl, że coś jest nie tak. Widziałam już maleństwo i pięknie bijące serduszko tydzien temu, ale 2 poronienia daja o sobie znać mojej psychice. Jeszcze 2 tygodnie do wizyty. Nie chciałam wam tu smęcic, ale widzę, że nie tylko ja mam takie obawy.
Nie martw sie, moze juz po prostu pomalu mijaja Ci mdlosci. Niektorzy prawie wcale nie maja.
Ja tez mam dzis problem rano mialam lekkie krwawienie, to chyba z tego okropnego polipa, obserwowalam siebie nic sie gorzej nie dzialo,leze caly dzien plackiem.
Dziewczyny do tego maja to chyba zwariujemy!!!!!!!!!!!!

Gratuluje udanych wizyt [emoji4]
Tak dziewczyny nie ma co sie denerwowac bo do maja jeszcze daleko... Choc im dalej to troche bardziej bezpiecznie ;-) w szczegolnosci jak juz czuc ruchy dziecka.
Ja w obydwu ciazach robilam usg prenatalne i pappa. Oczywiscie prywatnie tzn bez skierowania. Koszt 400zl. Teraz nie wiem czy bede zalezy od wizyty bo ide do innego lekarza bo moj na urlopie. Ja tez juz sie nie moge doczekac przyszlego tygodnia, wizyte mam we wtorek:-)

reklama
Dzięki dziewczyny;*
Wizytę przekładam. Pójdę sobie za jakieś 2 tygodnie to już będzie prawie 8 tydz i będę wszystko wiedziała.
Mnie niestety mdłości trzymają cały dzień. Do tego siusiam jak opętana.

Do góry