reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
u mnie też nic nie było widać jak byłam prywatnie :) a dzis była państwowo i lekarka powiedziała że to bardzo wczesna ciąża sądząc po becie. nie martw sie :) ja ide we wtorek na usg jeszcze prywatnie..bo i tak już jestem zapisana to nie będe odwoływać :p

reklama
Ja już po wizycie. Niestety nic nie było widać, dosłownie nic. Lekarz mnie uspokoił że to wcale nie musi być pozamaciczna i za 12 dni czyli 8 października mam kolejną wizytę. Jutro jadę na badania krwi, moczu i na betę. Ogólnie lekarz tak jakby coś tam widział, ale mówi, że musimy dać chwilę czasu.
Gosia to jeszcze bardzo wczesny etap. Pewnie się stresujesz, ja też się stresuje mimo, że widziałam już serduszko. Ale możemy tylko czekać. Wierzę że będzie dobrze tym razem. A dostałaś nadal leki na podtrzymanie??

Część dziewczyny!
Mam na imię Wiola i mam 27 lat oraz 2 dzieci 8 i 7 lat no i wczoraj ujrzałam na teście 2 kreseczki; )
received_1947068808709224.jpeg

Załączniki

• received_1947068808709224.jpeg
    received_1947068808709224.jpeg
    33,6 KB · Wyświetleń: 230
Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wizytujace u mnie wizyta w piatek mam stresa bo nie mam zadnych mdlosci ani innych objawow :) a to 6t6d ale moza ta ciaza bedzie laskawa bez mdlosci.
A po za tym to wyladowalam z corka w szpitalu okazalo sie ze ma zapalenie pluc. A trzy dni pod rzad chodzilam i niby nie bylo zle :/
@Migdalove bedzie dobrze napewno trzymam kciuki
@xszaracodziennosc ja mialam w ciazy nadzerke a po ciazy juz nikt nic nie mowil ze jest nadzerka i nie trzeba bylo z nia nic robic

mi położna powiedziała że zwolnienia jak coś na kase nie dostane, jak będzie trzeba to szukać prywatnie xD
bo pytałam orientacyjnie jak to jest z pracą w naszym stanie.
pani doktor powiedziała `ciąża to nie choroba`
a położna że słyszała naszą rozmowe i że prywatnie jak już :D

Dziewczyny, ja już tez jestem po. Pan doktor z ciepłym uśmiechem powiedział mi, że jest jedna żywa ciąża i pokazał tego małego robaka [emoji28] następna wizytę mam 17.10, i mam brać femibion 1, no i wszystko jest dobrze :)

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny i trzymam kciuki za wizytujace u mnie wizyta w piatek mam stresa bo nie mam zadnych mdlosci ani innych objawow :) a to 6t6d ale moza ta ciaza bedzie laskawa bez mdlosci.
A po za tym to wyladowalam z corka w szpitalu okazalo sie ze ma zapalenie pluc. A trzy dni pod rzad chodzilam i niby nie bylo zle :/
@Migdalove bedzie dobrze napewno trzymam kciuki
@xszaracodziennosc ja mialam w ciazy nadzerke a po ciazy juz nikt nic nie mowil ze jest nadzerka i nie trzeba bylo z nia nic robic
Zdrówka dla corki;*
U mnie 5t2d i już mnie dopadly mdłości

Ostatnia edycja:
Do góry