anieok
Fanka BB :)
Sa dni gorsze i lepsze, ale jak się dzieciom wprowadza proste zasady i konsekwentnie ich trzyma jest ok@justjestem ja też bym się nie zdecydował a na podwójny wózek. Nie czuje potrzeby. My mieszkamy na przedmieściu i tam też są wzniesienia. Czas mi ledwo wchodzę z Nikosiem i też dlatego wole chodzić bez wózka [emoji57] zresztą mój wózek mało zwrotny.
@elwira1234 mi się wydaje, że to dobry czas na wizytę. Jeśli nie masz skomplikowanej przeszłości ciążowej i jesteś taka cierpliwa to jak najbardziej.
Ja mimo dwóch poronien byłam dopiero na początku 8tc i bylo piękne serduszko
@Skakanka90 to chyba już można grayulowac [emoji5]
Ja miałam dziś jakiś mega kryzys. Nie mogę ogarnąć chłopaków czasami. Jak obaj mi krzyczą bo chcą np przynieść ten sam karton z sokiem, albo stanąć na tym samym krzeselku w kuchni, albo obaj krzyczą z różnych powodow w tym samym czasie, a ja nie mogę zapanować nad żadnym z nich. O matko jestem przerażona jak ja to z 3 ogarnę [emoji24]
Anieok pociesz mnie [emoji22] może któraś ma więcej dzieci i powie mi, że to minie?
I jeszcze zjadłabym ciasto z kremem, a nie mam takiego w domu [emoji24][emoji24]
Często no chcą sie bawić tą samą zabawką na raz itp ale szybko da sie je pogodzić. Natomiast no jedzeniem dzielą się zawsze chętnie. W ogóle bawią sie razem super. Nie wyobrażam sobie być mamą jednego dziecka [emoji14]
W żadnej ciąży nie brałam nic poza folikiem i zelazem w drugim trymestrze. Moj lekarz jest zdania że witaminy wplywaja tylko na duza mase urodzeniowa dziecka a matka lepiej żeby zdrowo sie odzywiala i niedoborow mieć nie będzie.a któraś z was bierze na własną rękę witaminy ciążowe?