reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

a któraś z was bierze na własną rękę witaminy ciążowe?

Hm. No ja zanim poszlam do lekarza, zaraz po pozytywnym tescie zaczlelam brac femibion 2. Na wizycie powiedzialam.

Ann ja kiedys, zanim bylam pierwszej ciazy ogladalam w pytaniu na sniadanie wywiad z mama czworki (chyba) chlopcow. Zapytana jak sobie radzi smiala sie ze dopoki krew nie leci nie wtraca sie w ich konflikty. Tak mi to w pamiec zapadlo [emoji12]

reklama
Hejka wszystkim :-)
czy waszym zdaniem pierwsza wizyta na koniec 8 tc to nie jest za późno?
Moja Pani ginekolog nie miała wcześniejszego terminu niestety i zastanawiam sie czy szukac innego lekarza czy spokojnie czekać te 3 tyg
Nie za późno,lepiej bo juz sie wszytsko wyksztalci, a tak to potem wiecej nerwow jak jeszcze nie ma cialka,zarodka,serduszka...

Dziewczyny przed 30-tką,ale potraficie zdołować człowieka z tym wiekiem...mi zaraz w październiku stuknie 31 i czuję się przy was jak dinozaur:/ Ale o dziecko walczę od 5 lat, więc to nie jest tak, że macierzyństwo po 30 było moim planem.
Niezależnie od wieku, mam nadzieję że wszystkie przyszłe mamy tu zgromadzone dotrwają szczęśliwie do wiosny.
Ze mnie wiekszy dinozaur :) 32 lata i drugie dziecko. Wczesniej nie czulam instynktu i gotowosci do drugiego dziecka.

reklama
Przyszedł do mnie dzisiaj zestaw mamy ginekolog. :)
upload_2018-9-20_18-3-5.png

Załączniki

• upload_2018-9-20_18-3-5.png
    upload_2018-9-20_18-3-5.png
    652,2 KB · Wyświetleń: 299
Do góry