reklama
Matusia
Fanka BB :)
Widziałam je na Allegro, ale właśnie wymyśliłam sobie, że po praniu się poniszczy to futerko.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Bra- bardzo fajny kombinezonik i wydaję mi się że się nie zniszczy o ile wypierzesz go w niższej temp. Ja mam po Szymciu dwa kombinezony w tym stylu i są jakościowo super ale czy będą dobre na tego mojego łobuza ;-) muszę sprawdzić a jak coś to się będę dopiero martwić, póki co jesteśmy na cebulkę w śpioszki, bluzy ,spodenki ciepły kocyk :-) w zależności od pogody ale tragedii jeszcze u Nas nie ma.
Halo, Witam majowe mamy
Ja mam już niespełna rocznego malucha i powoli sprzedaję jego ciuszki bo jest tego ogromna ilość.
Polecam moje aukcje na allegro.
Wszystkie ciuszki dostałam z USA, niektóre nie ubierane ani razu inne 2/3 razy...
Pozdrawiam
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ja mam już niespełna rocznego malucha i powoli sprzedaję jego ciuszki bo jest tego ogromna ilość.
Polecam moje aukcje na allegro.
Wszystkie ciuszki dostałam z USA, niektóre nie ubierane ani razu inne 2/3 razy...
Pozdrawiam
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
lwiapaszczka
Fanka BB :)
Zastanawiam się, czy tego typu śliniaki zdają egzamin:
Tommee Tippee śliniak ROLOWANY śliniaczek KOLORY (1818620838) - Aukcje internetowe Allegro
Moja tak je, że nie nadążam z praniem materiałowych śliniaków, może taki gumowany by się nadał?
Tommee Tippee śliniak ROLOWANY śliniaczek KOLORY (1818620838) - Aukcje internetowe Allegro
Moja tak je, że nie nadążam z praniem materiałowych śliniaków, może taki gumowany by się nadał?
lwiapaszczka fajny jest, junior lubi nim rzucać i żuć go. Do celów jedzeniowych nie używamy jeszcze, więc może nie o taką opinię Ci chodziło
słyszalam opinie od sis ,zę zdawał egzamin
a wogle to babcia się napaliła strasznie na niego - w sensie,ze napewno się przyda - i musiałam kupić
salsera- nawet jak kupisz klapki w zimie to będę zazdrościć i gratulować, bo ja butoholik jestem no więc, piękna są, oby wygodnie się nosiły! a w balerinkach to ja chodzę do mrozów
to my też wrzucimy zakup butowy
słyszalam opinie od sis ,zę zdawał egzamin
a wogle to babcia się napaliła strasznie na niego - w sensie,ze napewno się przyda - i musiałam kupić
salsera- nawet jak kupisz klapki w zimie to będę zazdrościć i gratulować, bo ja butoholik jestem no więc, piękna są, oby wygodnie się nosiły! a w balerinkach to ja chodzę do mrozów
to my też wrzucimy zakup butowy
Załączniki
Ostatnia edycja:
Salsera świetne butki. Ja ostatnio też kupiłam lekkie baletki..ekspedientka skwitowała pod nosem "NIEOCIEPLANE botki!" Cóż dla mnie na ocieplane jest jeszcze za ciepło.
Lwiapaszczka nie pomogę. Ja nawet zwykłych śliniaków ostatnio młodemu nie zakładam bo Igor jest wtedy bardziej zajęty zabawą nimi niż jedzeniem.
Jaipur słodkie butki. Powiedzcie mi na jakie rozmiary kupujecie butki dla maluszków??
Lwiapaszczka nie pomogę. Ja nawet zwykłych śliniaków ostatnio młodemu nie zakładam bo Igor jest wtedy bardziej zajęty zabawą nimi niż jedzeniem.
Jaipur słodkie butki. Powiedzcie mi na jakie rozmiary kupujecie butki dla maluszków??
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Salsera piękne balerinki, ukradłabym, tylko podejdź bliżej a bez butów zostaniesz
Jaipur poproszę takie cudne kozaczki dla mojej panienki
Jolek ja kupuję rozmiar 2, na 10 cm. Kozaczki jednak będą na 11.
A ja kupiłam do spacerowania w chuście ulubione bokserki. Ale jakoś mnie dziś nie cieszą. A tam kupiłam, wylicytowałam za grosze ;-)
Jaipur poproszę takie cudne kozaczki dla mojej panienki
Jolek ja kupuję rozmiar 2, na 10 cm. Kozaczki jednak będą na 11.
A ja kupiłam do spacerowania w chuście ulubione bokserki. Ale jakoś mnie dziś nie cieszą. A tam kupiłam, wylicytowałam za grosze ;-)