reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Od wczoraj body w auchanie za 5 zl, ale przyznam, że wybór niewielki i ciężko znaleźć odpowiedni rozmiar. Podobnie pajace..

reklama
Moj Tako jumper X tez ma mala gondole kurde nie myslalam, ze juz niespelna 4-miesieczne dzieko nie bedzie mi sie w niej miesic...na szczescie spacerowka rozklada sie na lezaco, pol-lezaco wiec jest jakies wyjscie, chociaz gondola na pewno wygodniejsza do spania...

Dziewczyny a myślałyście juz o ciuszkach dla dzieciaczkow na jesien i zime? Bo ja sie tak zastanawiam co kupic tzn na zime kombinezon jednoczesciowy planuje ale teraz na jesien nie wiem czy kurteczke czy tez kombinezon cienszy jakis?

Ja mam takie grubsze jesienne bluzy, a potem kupię kurteczkę grubą i kombinezon jednoczęściowy. Zastanawiam się tylko jaki rozmiar na zimę, ale chyba 74 kupię.

reklama
u nas będzie taki włochaty kombinezonik z coccodrillo, tylko czekamy aż się pojawi w sklepie.A tak na codzień kurteczka ocieplana plus mamy 2 pary spodni ocieplanych.Spodnie to duże 74, a kombinezon kupimy na 80, bo już teraz junior śmiga w 74.Pewnie matka w szale zakupowym dokupi jeszcze coś, zastanawiałam się nad śpiworkiem, podobają mi się, może to praktyczna rzecz? wydaje się,że ubiera się dziecia w to szybciej niż w kombinezonik.

Do góry