reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Bra to teraz gatki w ramkę i na ścianę :) Nie przejmuj się tak każdemu może się zdarzyć :)

Dzięki Jaipur miałam pytać gdzie kupiłaś takie super buciki :)

reklama
Salsera ok, to ponoś i się wymieniamy, proszę na weekend:-D;-)
Bra no wiesz, szkoda że mnie nie miałam przy sobie, powiedziałabym, że są za drogie i podziękowałabym za ciebie :-) Jakoś tak mam, że są rzeczy na które kasy mi nie szkoda a na inne strasznie żydzę. Np buty, mogą być i za 500 zł jeśli są tego warte. Ale gacie... no nieeee, gacie dla mnie tak, dla TZ drogie to chyba od Święta tylko :-D

Bra- :-D:-D:-D ładnie ładnie ;-)ja tam zawsze sprawdzam cenę albo pytam jaka jest. :-)
Salsera- buciki nie w moim stylu nie podobają mi się :-p;-) ale dzięki za wrzucenie i jak widać na handel by poszły bo nie jedna ma chrapkę :-)
Hope- a Twoje super , lubię bokserki :-)

hope, no szkoda, że Cię ze mną nie było ;/ a moja mama pierwsza do gadania ale córki z opresji nie wyrwała ;/ ;)
futrzaczku, teraz juz tez będę patrzeć na ceny :)
jolek dobry pomysł, powieszę je na honorowym miejscu na ścianie wstydu ;D

Bra nie koniecznie o wstyd mi chodziło tylko o pamiątkę,że takie drogie gaciochy kupiłaś :-p

Czy wy też widzicie te super szpilki po prawej stronie na pasku, czy one tylko mnie kuszą swoim wyglądem???

reklama
Do góry