reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Sylwia ja mam tako Jumper GT 3w 1 i jestem bardzo zadowolona, choć wózek wybierał małż i tak się na niego uparł, że mus było ustąpić:-) ja mam zielony z czarnym.

my mamy quinny freestyle 3xl 3w1, od znajomych dostalismy spacerowke emmaljunga czy jakkolwiek to sie tam pisze :-D a ten zestaw TAKO kupilismy bo jade z malym na 1,5mc wakacje, taniej i wygodniej wyszlo nas kupic nowy wozek na miejscu niz targac quinny ze soba.placic w 2 liniach lotniczych za wory do zapakowania i tachac samemu wozek, fotelik sam. bagaze i oczywiscie dziecko to troche za duzo jak na jedna osobe. szukalam okazji na allegro i caly zestaw kupilismy za 600zl +przesylka. pouzywamy i pod koniec wyjazdu sie sprzeda :p

My mamy wozek 3 w 1 - Ecoline SD Bolder z Implastu..
Specerowki jeszcze nie uzywalismy i na razie na pewno nie bedziemy, gondola jest okej - jedna z wiekszych na rynku, kola na poczatku super teraz cos szwankuja..czasami ciezko odbic z miejsca nimi, a fotelik tez taki sobie, material potliwy i do d..
Zobacz załącznik 388932
To 1 akurat zdjecie z poprzedniego tygodnia, fotelik wlozony do gondoli..bo nie mialam jak sie zabrac..

Zobacz załącznik 388938
Zobacz załącznik 388941

reklama
No ja Wam powiem, że moja gondola jest mała, jak się okazało. Majka leżąc na poduszce już nóżkami dotyka dołu. Sama nie wiem jak będziemy jeździć zimą. Spacerówka jak się okazało jest kubełkowa, więc nie wiem czy damy radę.

Do góry