reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Milla jestem zadowolona i nie. Zalety to waga, chociaż przy 10 kg samego wózka i tak ciężko wnieść i znieść, ale kobieta sama da radę. Jakość wykonania wysoka, materiał mocny, póki co nie zgrzyta, nie piszczy, nie lata jak klekot, ładnie się prezentuje, zwrotny, duże koła pokonają każdą nawierzchnię, dobrze wyposażony.

Ale, spacerówki nie można rozłożyć całkiem do spania a i sam sposób rozkładania pozostawia wiele do życzenia (pasy), wstawić przodem do rodzica, dętki w kole cienkie jak papier, łatwo przebić, kosz na zakupy jak dla mnie za mały choć trzyma spory ciężar. Wózek jest sztywny, na nierównych nawierzchniach mocno trzęsie i rzuca mimo amortyzacji - nie na wszystkie chodniki.

reklama
Hope akurat o ciężar to aż tak bardzo się nie martwię bo nie będę musiała go dźwigać , nie mieszkamy w bloku, a ta spacerówka co kupiliśmy trochę waży bo 15 kg. W sklepie sprawdzałam jak się prowadzi i w porównaniu do innych spacerówek wypadł najlepiej, zobaczymy jak w praktyce się sprawdzi, ale fakt rozkładanie go to lipne z tymi pasami.

Ostatnia edycja:
Prowadzi się jak mercedes ale jeszcze duuuuużo mają do dopracowania;-):-) Wpakowaliśmy małą na próbę i póki co spacerówka dla 4-miesięczniaka się nie nadaje (nawet dużego). Za to z fotelikiem ekstra :tak:

A ja jestem ciekawa jak nasza spacerówka do tako. Gondolka na zimę nie wystarczy bo teraz już niemal na styk a gdzie jeszcze grube ubranko czy kocyk jakiś.

a mój wózek złapał gumę w tylnim kole :-(

marzena w tako spacerówka jest ładnie zabudowana (łącznie z tym pokrowcem) ale zawsze jak bedzie zimno można dokupić specjalny śpiworek
ja nie potrzebuję bo u nas zimy są takie jak w pl jesień więc nie jest tragicznie;-)
aha i jeszcze pokrowiec jest na tyle wysoko że spokojnie wciśniesz tam kocyk albo kołderkę
a zabudowanie z tyłu ładnie chroni spacerówkę kiedy diecko lezy bądź śpi:tak:

Mam nadzieję Kamcia, że jest jak piszesz i się sprawdzi. Bo ja mam nowy model zupełnie i nie sprawdziłam jak dotąd.

U nas ze spacerówką nie ma problemu, bo wózek kupiliśmy wielofunkcyjny: głęboki i spacerówka. Obecnie jesteśmy już na etapie spacerówki i jak na razie nie narzekam. Jedyny minus jest taki, że w momencie kiedy oparcie jest maksymalnie podniesione, rozłożona buda nic nie chroni dziecka. I na szczęście bardzo łatwo podnosi się oparcie :)
ROAN ROCCO WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY KURIER GRATIS ! (1773956905) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy kolor LIME, w rzeczywistości prezentuje się dużo ładniej

reklama
yyy po co Wam tyle wózków? :baffled: zrozumiałam ,ze też już spacerówki kupujecie? czy coś pokręciłam jak zwykle:-D

u nas rozklekotany(już skrzypi hehe) Concord będzie pewnie jeszcze z rok, a potem jakaś składana parasolkowo spacerówka, taka do 5kg.

Ostatnia edycja:
Do góry