reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Ooo jakie cudne butki :-) Też bym się nie oparła, dlatego nie chodzę po sklepach dzieciowych ;-)

Za to buszuję na Allegro tradycyjni i wczoraj wylicytowałam takie cudeńko, nareszcie nie różowe :-)
1525532653.jpg

Pieluszki tetrowe też kupiłam, białe i kolorowe. Kolorowe dla publiki, białe dla domu.

reklama
ja juz od dluzszego czasu ogladam staniki z alles i mam ochote taki wlasnie kupic, bo ma fiszbiny i nie wyglada jak typowy antygwałt do karmienia :-D tylko zastanawiam sie jak jest z ich rozmiarowka, bo ja nosze tylko z Kingi i od nich moge kupic w ciemno bez mierzenia i wiem ze bedzie dobry obecnie mam jakies 75D z przedluzaczka obwodu i chyba taki sam rozmiar jeden kupie i jak sie sprawdzi to po porodzie wtedy dokupie wiecej, bo nie wiem jak to bedzie z dodatkowym mlecznym wypelnieniem piersi...ale mam nadzieje, ze po porodzie moj obwod pod biustem wroci do 75cm...

Hope
kiecka jest superaszcza!!! I ma swoj urok w tych kolorach, na parwde bo co za duzo rozu to nie zdrowo

Styna - ba pewnie że obojętnie przejść się nie da ;-) śliczne butki :-)
Hope - hmmm bajeranckie :tak:

a ja nadal bez stanika ale te co podała Paula bardzo mi się podobają , popatrzę też na inne tego użytkownika i może się w końcu zdecyduję tylko właśnie najbardziej mnie trapi rozmiar :sorry:

Dziewczyny, chciałabym zamówić z Allegro prześcieradło na gumce do łóżeczka. Materac ma wymiary 60x120cm, to o jakich wymiarach miałabym zamówić prześcieradło??:)

zgadzam się z tym..
piszesz wymiary takie jak masz wymiary łózka (o ile mają te same)
ponieważ szycie jest na łózko a resta to "zakładki" nie wliczone w wymiary;-)

edit :
Hope śliczna sukieneczka:tak:

a ja zamówiłam dla Vi buciki na wiosnę z ECCO
o takie:
OutletStore.pl - Buty Kids Ecco Kick Start Chi R/Chi R L. Vint 75152155183
mam nadzieję ze w realu będą tak samo slicznie wyglądać..
już się nie mogę doczekać :-)

Ostatnia edycja:
Kamcia fajne buciczki :tak:
madzziiiaa89 a oplaca ci sie kupowac przescieradlo w necie i placic za wysylke skoro w sklepach sa praktycznie w tych samych cenach? No chyba, ze kupujesz cos jeszcze innego, awymiary powinny byc podane takie jakie ma materac

reklama
aaniap, świetny pomysł z tymi kocykami, ale u mnie wstawiają już okna i malarz wkracza i ja taka zakręcona nie mam czasu na kompa, a jeszcze we trójkę się o jednego kłócimy ;)
paula, świetne te pieluszki, mój Mati miał w kaczuszki i w misie i bardzo upodobał sobie tą w kaczuszki i to była jego 'niunia", którą przytulał. A staniczek sexy.
styna, to już masz z głowy, a kremy, pieluchy, smoczek itd i tak musiałabyś kupić teraz czy później, a budziki słodziasne i gratuluję promocyjnej oferty.
ypra, ja kupiłam jeden rozmiar większy a drugi o dwa rozmiary większy ale to takie zwykłe tanie po 9 zł w textil-market.
Hope, a Ty znowu sukienkami kusisz. Obserwuję jedną na allegro, ale obawiam się kupić, chociaż czuję że noszę dziewczynkę.
Kamcia, ja zawsze dla Matiego mam sandałki z ecco, gwarantuję Ci, że przez całe lato zero uszkodzenia jak to miało miejsce w każdych innych sandałkach. A to pasek przetarty a to rozciągnięty, a to podeszwy starte, a ecco drogie, ale jedna para na całe lato, plus klapki oczywiście.

Do góry