reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Ja złamałam swoją obietnicę daną tylko sobie i przez przypadek w sklepie weszłam na dział z ciuszkami no i bez zdobyczy wyjść się nie dało DSC02150.jpg ale powiedzcie same jak można takie cudo ominąć, oprócz tego kupiłam jeszcze 4 koszulki. No i smoczki szczotkę do butelek krem do pupy i sutków duże paczki pampersów( super promocja była więc wzięłam 3 paczki). No i w takim jednym sklepie mam kartę dla rodziców i przysłali mi kupon na zakup torby do wózka z matą do przewijania o wartości 30 funtów ale jak się kupi obojętnie jakie pampersy to torba jest gratis z tym kuponem więc wzięłam paczkę malutką od tego mi jeszcze 2 funty obcięli bo był też kupon zniżkowy na 2 funty na cenie pampersów i w sumie za 1,70 mam torbę i paczkę pampków.

dla mnie takie wałeczki do spania jak Hope wkleiła sa zbędne...
moze jak dziecko spałoby z rodzicami na łózku i to przy brzegou to tak , zeby się nie skulnęło..
ale tak to nie bardzo

styna super buciki:-D

ja też mam stanik tej firmy (after rain model) i potwierdzam też jest super. Trzyma i fajnie się rozpina. Wygodny i ładny :)

Styna cudne buciki
Kamcia pieluszki drogir ale jakie sliczne i jakie męskie:-), nie można wszystkiego przeliczać czasami lubie kupić coś co mi się poprostu podoba i gatunkowo rewelacja.
Dziś dostałam też stanik do karmienia i jest superancki leży rewelacyjnie i odpina się super tak że moge polecić
Biustonosz do karmienia MAMA CUBANA alles roz. 75C (1493253345) - Aukcje internetowe Allegro

ja wiem ze cudne:tak:
ale włansie pisze że też kupowałam w misie i jakies laleczki i były tańsze coenowo...;-)

styna - super butki

W końcu i ja zakupiłam art. higieniczne do porodu z tej strony co wcześniej pisałam, teraz czekanie na paczkę :-)

Bardzo mi się podobają staniki alles, ale póki co boję się kupić, bo nie wiem jak z rozmiarem. Dziewczyny czy kupiłyście/zamierzacie kupić np. rozmiar większy niż macie teraz? Jak to wychodzi w praniu?

reklama
Styna cudne buciki
Kamcia pieluszki drogir ale jakie sliczne i jakie męskie:-), nie można wszystkiego przeliczać czasami lubie kupić coś co mi się poprostu podoba i gatunkowo rewelacja.
Dziś dostałam też stanik do karmienia i jest superancki leży rewelacyjnie i odpina się super tak że moge polecić
Biustonosz do karmienia MAMA CUBANA alles roz. 75C (1493253345) - Aukcje internetowe Allegro
Paula właśnie ten stanik siostrze powiedziałam że ma mi zamówić, cieszę się że jest super.

Do góry