sylwia_
Fanka BB :)
adiaps obydwa kolory sliczne, ale ten pierwszy bardziej uniwersalny moim zdaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wielkiego rozeznania nie mam- obmacałam w sklepie- jakościowo b.dobry, lekki i zwrotny.jaipur a masz może jakies rozeznanie w quinny, może "przymierzałaś" jakiś w sklepie? ja narazie jestem w stanie powiedziec tylko, że mi sie podobają i że piszą, że jest lekki, nic więcej
pompowane lepsze.. lepiej się je prowadzi no i się nie zdzierają..i nie rzuca tak wózkiemJa na razie mam tylko dylemat z kołami - piankowe czy pompowane. Podobno pompowane lepsze (ktoś wie dlaczego?), ale się można zajechać z dętkami bo się dziurawią. Z drugiej strony piankowe się nie dziurawią ale pewnie mają inne minusy. I bądź tu mądry człowieku...
zanka ja jestem za zwykłymi niprofilowanymi wanienkami,,, po 1 lepiej mi się dziecko na ręce trzyma i myje to zajmuje chwilę .. a po 2 np masz miejsce do siedzenia dla starszaka..dziewczyny
a co sądzicie o wanienkach profilowanych ?????
Ta, która mi się podoba, ma profil dla niemowlaka a z drugiej strony jest miejsce jak już maluszek będzie sobie potrafił siedzieć :-)
zobaczcie:
Zobacz załącznik 335328
co o niej sądzicie ?????