reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
laski ale macie bryki, a czerwony to fakt jak kabriolet
Matusia mi w x-landerach tez nie podobaly sie kolory, bo tylko 4 maja na sklepach podstawowe i mimo ze dla chlopaka szukalam to jeden za ciemny inny za jasny, no i jak zobaczylam Tako z jego baza kolorystyczna to milosc na amen. No i ogolnie caly wizualnie bardziej mi sie podoba.
no i juz go maaaaaaaaaaaaaaaaam! ciesze sie jak male dziecko. Wlasni skonczylam go skladac, sama bo maz w pracy pomeczylam sie ale dalam rade! Jest fenomenalny. mimo, ze wazy 16kg to prowadzi sie go super. Wjechalam nim do kazdego pokoju i bez problemu wyjechalam, skretne kolka to jego najwieksza zaleta i to co mi sie podoba w nim jeszcze to amortyzatory, jedna reka naciskam na raczke i pieknie caly przod wozka unosi sie do gory, wiec nie straszne mi schody czy krawezniki strasznie sie ciesze jak glupia i juz nie moge sie doczekac kiedy posadze w nim Oskarka, a poki co Majki go sam wyprobowal i mowi, ze jest super! Wygodny i nie trzesie, wiec jezdzic nim mozna
Uploaded with ImageShack.us
chyba z tej radosci sama zaraz wlaze do tego wozka taka mala rzecz,a jak cieszy. To jak kupimy lozeczko to chyba bede w nim spala do maja hahaha
Matusia mi w x-landerach tez nie podobaly sie kolory, bo tylko 4 maja na sklepach podstawowe i mimo ze dla chlopaka szukalam to jeden za ciemny inny za jasny, no i jak zobaczylam Tako z jego baza kolorystyczna to milosc na amen. No i ogolnie caly wizualnie bardziej mi sie podoba.
no i juz go maaaaaaaaaaaaaaaaam! ciesze sie jak male dziecko. Wlasni skonczylam go skladac, sama bo maz w pracy pomeczylam sie ale dalam rade! Jest fenomenalny. mimo, ze wazy 16kg to prowadzi sie go super. Wjechalam nim do kazdego pokoju i bez problemu wyjechalam, skretne kolka to jego najwieksza zaleta i to co mi sie podoba w nim jeszcze to amortyzatory, jedna reka naciskam na raczke i pieknie caly przod wozka unosi sie do gory, wiec nie straszne mi schody czy krawezniki strasznie sie ciesze jak glupia i juz nie moge sie doczekac kiedy posadze w nim Oskarka, a poki co Majki go sam wyprobowal i mowi, ze jest super! Wygodny i nie trzesie, wiec jezdzic nim mozna
chyba z tej radosci sama zaraz wlaze do tego wozka taka mala rzecz,a jak cieszy. To jak kupimy lozeczko to chyba bede w nim spala do maja hahaha
zanka07
mandrzejczuk - gratuluję poskładania wózka
widzę, że psinka zadowolona tak samo jak i Ty :-)
wózeczek jest fajny, ma bardzo oryginalny kolor ;-)
widzę, że psinka zadowolona tak samo jak i Ty :-)
wózeczek jest fajny, ma bardzo oryginalny kolor ;-)
Matusia
Muszę się jednak wybrać gdzieś do sklepu i podotykać, pojeździć, porównać na żywo. Mandrzejczuk, faktycznie ładne kolorystycznie te tako, a psiak pasowałby do mojej suni, może ich spikniemy? ;-)
Co do wanienek profilowanych zanka , to niedawno był tu ten temat, ja niestety nie mam zdania, ale zaraz poszukam gdzie to i co to pisałyście. Już mam - str 187.
Co do wanienek profilowanych zanka , to niedawno był tu ten temat, ja niestety nie mam zdania, ale zaraz poszukam gdzie to i co to pisałyście. Już mam - str 187.
Ostatnia edycja:
mandrzejczuk
heheh sluchaj mozemy spiknac, w koncu jak mamy reprodukcje dzieci to mozemy i psiaki za jednym razem
co do wanienki sie nie wypowiem, bo nie mam doswiadczenia za bardzo co jest lepsze, wiec czekam na opinie doswiadczonych mamusiek
co do wanienki sie nie wypowiem, bo nie mam doswiadczenia za bardzo co jest lepsze, wiec czekam na opinie doswiadczonych mamusiek
8
86ania86
Gość
mandrzejczuk sliczny wozek:-) kolory jak najbardziej dla mnie:-) super:-)
adiaps
o matko... widze że wy juz prawie wszystkie macie kupione wózki... a my z mężem nie możemy się zdecydować. Najpierw był Tako ale później zdecydowaliśmy się na nosidełko Maxi Cosi więc szukaliśmy takiego który ma możliwość wpięcia tego nosidełka do wózka. Ja byłam za x Landerem XA ale mój mąż wynalazł Mutsy Transportera i teraz wybieram między tymi dwoma... i zupełnie nie wiem na co się zdecydować. Mutsy podobno ma większa spacerówkę i lepiej się składa ale x Lander ma pompowane wszystkie koła skóropodobną rączkę.... Cena taka sama! Chce taki kolor wózka aby był i dla chłopca i dla dziewczynki aby później móc wykorzystać dla drugiego dziecka w razie co
Co myslicie o takim kolorze?!
to są dwa kolory Mutsy które mi się podobają, co myślicie?
Co myslicie o takim kolorze?!
to są dwa kolory Mutsy które mi się podobają, co myślicie?
zanka07
adiaps - wybieram fiolet ;-)
reklama
Piankowe źle się prowadzą na nierównym terenie dziurach czy kamykach, a pompowane przechodzą po tym bez problemu. Sprawdziłam to na wózkach znajomych jedna ma pompowane i bomba bardzo dobrze się prowadzi druga ma piankowe(sama mi je odradzała) i jak przejechałam się z jej dzieckiem do sklepu to jak wracałam myślałam że wezmę dziecko a wózek powiem żeby se sama przytargała tak źle się prowadził a ogólnie fajny wózek po sklepie jeździł świetnie ale już w normalnych warunkach masakra.Ja na razie mam tylko dylemat z kołami - piankowe czy pompowane. Podobno pompowane lepsze (ktoś wie dlaczego?), ale się można zajechać z dętkami bo się dziurawią. Z drugiej strony piankowe się nie dziurawią ale pewnie mają inne minusy. I bądź tu mądry człowieku...