reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

Wczoraj przyszedł mój wózeczek:\
P100311_12.14.jpg
Oczywiście dodatkowo jest spacerówka i nosidełko ale M schował to na razie....

reklama
Julisia, też myślałam żeby kupić małemu taką lekką spacerówkę jak zacznie siedzieć, one ważą po 5kg, albo się mylę
bra, nad Quinny też się zastanawiałam, jest fajny:)

moja mała już siedzi i biega a mnie dobija noszenie, składnie normalnej spacerówki bo ona jest świetna na spacerze ale schody sie zaczynają jak mam ją wnieść do domu (szczególnie w tym stanie, a teraz jesteśmy same w domu) dlatego chcę taką parasolkę tą co upatrzyłam to 7kg waży ale to jest połowa z tego co w x-landerze :tak: więc różnica diametralna a i pakowanie do samochodu to będzie duży komfort

Wczoraj przyszedł mój wózeczek:\
Zobacz załącznik 335306
Oczywiście dodatkowo jest spacerówka i nosidełko ale M schował to na razie....
super wózeczek

My ze względu na wagę zdecydowaliśmy się na zakup wózka tylko głębokiego, nie wielofunkcyjnego. W foteliku wpiętym w stelaż nie mam zamiaru wozić więc to dobra opcja. Wózek waży 11,5 kg więc jest najlżejszy jaki udało mi się znaleźć. A potem dokupimy fajną spacerówkę. Koła chyba weźmiemy jednak pompowane, wszyscy zachwalają. kolor na chwilę obecną jak na zdjęciu ale kto wie czy nam się nie odmieni :)

Załączniki

• I3.jpg
    I3.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 44
Jaipur - kosmiczny wózeczek :tak: jak dla mnie ma troszkę za małe kółka z przodu chyba że się mylę bo to takie wrażenie optyczne
Zanka- ten Twój super a szczególnie podoba mi się kolorek ale ten Jane Slalom w ogóle mi się nie podoba szczególnie dlatego że gondola wygląda trochę jak wanna :-D
Karolka- Twój wózeczek jak najbardziej fajniusi :-)

a ja nadal bez wózka :-( no to koszmar z wyborem jest i tyle , bo teraz jeszcze zaciekawił mnie ten
Wózki dziecięce 4w1 Matti -Zaprojektuj ! PRODUCENT (1477126514) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Ja na chwilę obecną jestem zdecydowana na Tako ale warrior. I nie chcę już nic oglądać innego bo znów sobie w głowie bajzel zrobię. Warrior jak już kiedyś pisałam najlepiej mi "leżał w ręce" i przez niego odechciało mi się implasta :) Teraz "tylko" wybrać kolor i zamawiać.

Do góry