reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Hey !
:tak:

Przepraszam, że przerywam :-) Jestem majową mamą 2010 :-) I Zwracam się do Was z pytaniem : czy któraś z Pań nie chciałaby kupić ciuszków dla chłopca? Mam całe multum po moim synku : bodziaki, koszulki, spodnie, spodenki, czapeczki itd itp. Są to ubranka używane wyłącznie przez synka i są w stanie bardzo dobrym. Życzę zdrówka i łatwego rozwiązania :-)

TUTAJ SĄ ZDJĘCIA UBRANEK ImageShack Album - 38 images

NR. ZDJ. / CENA ZA SZTUKĘ
1 / 3 ZŁ SZT.
2 / 3
3 / 3
4 / 3
5 / 3
6 / 3
7 / 3
8/ 3
9 / 2
10 / 2
11 / 3
12 / 3
13 /2
14 /2
15 /2
16/ 5
17/8
18/4
19/4
20/6
21/10
22/15
23/3
24/2
25/2
26/6
27/10
28/4
29/8
30/5
31/3
32/2
33/5
34/5
35/7
36/4
37/3
38/3

Przy większych ilościach zniżki i gratisy :)
np. rożek lub grzechotka, skarpeteczki :-)

Wszelkie info na pw lub ewelinagorska0@op.pl

Ostatnia edycja:
u mnie dziś rozwiązała się kwestia wozka, bo okazalo sie, że moja siostra ma jeszcze po młodej. troszkę jestem rozczarowana,że nie kupimy nowego, bo mamy wybrany juz taki ładny i cudny, ale to jednak 2 tysie do przodu więc chyba nie ma sie nad czym zastanawiać. z drugiej strony teściowa rzekomo miała nam zapłacić za jego zakup, ale z nią to nic nie wiadomo... więc chyba lepiej brac skoro dają :)

u nas teściowa własnie kupowała wózio..
ja wybierałam oczywiście...

nie mówię że nie jestem zadowolona z wyboru bo bardzo jestem na tak ... ale spodobał mi się inny wózek nowy model (wtedy takiego nie było) a mój mąż nie każe mi tego sprzedać:wściekła/y: bo mówi że to prezent

reklama
hmmm to dobra teściowa, że faktycznie kupiła... moja dużo gada- owszem, ale od gadania do czynów dłuuuuga droga ;/ problem z tym wózkiem od siory jest taki, że właśnie stwierdziłam, że mi sie nie podoba za bardzo... M mówi z kolei , że nawet jeśli nie jest śliczny, to warto z niego skorzystać i już nie wiem. wiadomo, że chcialoby sie widzieć swoje maleństwo w czymś co nam się podoba...tylko czy faktycznie warto upierać się na wydatki, które nie są konieczne?

Do góry