reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

reklama
Dokładnie, szkoda kasy. Ale z drugiej strony nie chciałabym wózka kompletnie nie w moim typie. W końcu spacery mają dawać frajdę a to też dzięki wózeczkowi, który nas cieszy.

Ja tak z innej beczki laseczki :-)
Oglądałyście może kiedyś na Allegro dział rękodzieło? Kapitalne, cudaczne, niepowtarzalne maskotki można tam nabyć. Niekoniecznie tanie, ale to w końcu praca czyiś rąk. Więc trochę "sztuki" dzisiaj ;-)

Ta ziewająca lala, urocza
Jeżynkowa energetyczna Śpioszka :)

miś, którego koniecznie trzeba przytulić
Miś - rękodzieło (1427556540) - Aukcje internetowe Allegro

paskudny ale jak bardzo chciałoby się go ubrać w tą bluzeczkę
szczurkowa Zosia - Hello Kitty - handmade (1422028609) - Aukcje internetowe Allegro

tutaj, brak komentarza, po prostu łiiiiiiiiiiiii
Szara mycha filc dekoracja prezent (1428457895) - Aukcje internetowe Allegro

genialne, jak wszystkie z tej serii a jest w czym wybierać
Anioł*Tilda*Śpioch*Rękodzieło* (1429567533) - Aukcje internetowe Allegro

misiowe mistrzostwo świata
MIŚ DO KOLEKCJI - BERNIE - RĘCZNIE SZYTY OOAK (1430870914) - Aukcje internetowe Allegro

hehe jestem dziewczynką :-p

Nie no tu musicie zajrzeć koniecznie...

http://horacy-i-misie.blog.onet.pl/

Ostatnia edycja:
A przy okazji, doczytałam o rajstopach.

Ku mojemu zaskoczeniu kupiłam je w zwykłym sklepie z bielizną u mnie na wsi. To są rajstopy dla bardzo, bardzo dupiatych pań, 100% kryjące, grube, w pasie rozciągają się do niekończących się rozmiarów, jeszcze dwie takie ciąże jak moja wejdą, do tego wysoki stan, sięgają mi prawie do piersi. Bardzo wygodne. Pic polega na tym, że zakładam je tył na przód, a ponieważ nie mają stópek, dupsko idealnie dopasowuje się do brzuszka. Cena o ile dobrze pamiętam między 15-20 zł. Nie mam już pudełka, żeby podać konkrety :sorry:
Legginsy niestety rozciągają się po drugim założeniu na kolanach i pupie, do tego dość mocno prześwitują. A rajstopy noszę do bluzek za tyłek, to jednak rajstopy, nie spodnie, mają wzmacniające, delikatne szwy ;-)

Nie mają stópek, ale dałam... Nie mają zaznaczonych stópek, dlatego nie ma znaczenia jak się je nosi, nie są lewe i prawe, nie mają pięt zaznaczonych.

a mi się nie podobają te rękodzieła:-p
niestety ale nie dla mnie takie rzeczy
no poza tymi misiami na końcu , misie i te włochate , i mniej włochate i białe wsystkie piękne:tak:
no i myszka ostatecznie:tak:
ale te lalki to nieeeee

Mi się też jakoś nie widzą takie rękodzieła, a ten misio to nie wygląda na ręczną robotę.

A oto moje wczorajsze zakupy: (poszłam po śpiochy i pajacyki a wróciłam z kolejnymi bodziakami :-) )

IMG_9919.jpg_MG_9924.jpg

Jakos nie znalazłam, żadnych fajnych śpiochów i pajacyków, a obeszłam chyba z pięć sklepów z ubrankami dla maluszków. Jakieś takie beznadziejne były, albo jeszcze grube welurowe. No ale mamy jeszcze czasu troszke do wiosennych kolekcji. Może jeszcze na Allegro cos poszukam, albo e-Bay przeszukam.

reklama
Ja tak z innej beczki laseczki :-)
Oglądałyście może kiedyś na Allegro dział rękodzieło? Kapitalne, cudaczne, niepowtarzalne maskotki można tam nabyć. Niekoniecznie tanie, ale to w końcu praca czyiś rąk. Więc trochę "sztuki" dzisiaj ;-)

Ta ziewająca lala, urocza
Jeżynkowa energetyczna Śpioszka :)

miś, którego koniecznie trzeba przytulić
Miś - rękodzieło (1427556540) - Aukcje internetowe Allegro

paskudny ale jak bardzo chciałoby się go ubrać w tą bluzeczkę
szczurkowa Zosia - Hello Kitty - handmade (1422028609) - Aukcje internetowe Allegro

tutaj, brak komentarza, po prostu łiiiiiiiiiiiii
Szara mycha filc dekoracja prezent (1428457895) - Aukcje internetowe Allegro

genialne, jak wszystkie z tej serii a jest w czym wybierać
Anioł*Tilda*Śpioch*Rękodzieło* (1429567533) - Aukcje internetowe Allegro

misiowe mistrzostwo świata
MIŚ DO KOLEKCJI - BERNIE - RĘCZNIE SZYTY OOAK (1430870914) - Aukcje internetowe Allegro

hehe jestem dziewczynką :-p

Nie no tu musicie zajrzeć koniecznie...

Misie - Miś - Teddy Bears OOAK - Onet.pl Blog

Sliczne szczegolnie te misie:)
Chociaz najbardziej urzekla mnie szczurowa Zosia:D

melia - bardzo ladny komplecik ,chyba widzialam ta serie w H&M:)

Do góry