_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ale się posypało zakupków... heh
ja wstawię wzystko co mam jak tylko mi aparat z naprawy przyjdzie
ale pamiętajcie że buciki dla nie chodzącego jeszcze maleństw ato tylko ozdoba wcale nie potrzebna.. co nie powiem bo sama pokupiłam kilka par jak Vi mała była
no to teraz czekajcie na moje foty;-)
ja wstawię wzystko co mam jak tylko mi aparat z naprawy przyjdzie
wybrałabym czerwony , lubię niebieski kolor ale ten jest zbytr ciemnymy jesteśmy już zdecydowani na wózek Maxi Cosi Mura 4, kolor niebieski lub czerwony, proszę bardzo :
Zobacz załącznik 320429
Zobacz załącznik 320430
zobaczymy który kolor wygra :-)
słodkiezanka ja zdecydowanie wybrałabym czerwony dla dziewczynki, a niebieski dla chłopaka.
wisienka specjalnie dla ciebie buciki
Zobacz załącznik 320444
Zobacz załącznik 320445
fajny ten wózioNo i padło na JEDO, cosik takiego 3 w 1 Fyn 4DS JEDO Fotel RECARO gratisy W-Wa DUDEK (1422875027) - Aukcje internetowe Allegro tylko że kolor jakiś limitowany i nie ma go tutaj,
no i dodatkowo baza i fotelik recaro
czy to dobry wybór - niewiadomo
ale mamy z głowy narazie przy rozkładaniu i oglądaniu bardzo chciał wszytsko testować nasz kocur
ja mam właśnie po starszej córce sporo takich bodziaków te same wzory i kolory;-)A ubranka już kupujecie? Mi strasznie podobają się te body EMIL BODY EARLY DAYS 0-3m 7PAC NOWOŚCI (1407525229) - Aukcje internetowe Allegro szczególnie z biedronka i motylkiem
śliczneNo i jaki chwyt marketingowy mieli, yh.. A mnie udało upolować trampeczki wojskowe co by Tatuś-Żołnierz dumny z Córy był: Buciki wojskowe 0-3 m-ce Primark (1413652702) - Aukcje internetowe Allegro
ale pamiętajcie że buciki dla nie chodzącego jeszcze maleństw ato tylko ozdoba wcale nie potrzebna.. co nie powiem bo sama pokupiłam kilka par jak Vi mała była
śliczny i taniu mnie tez x-lander do 31 stycznia tlyko po starej cenie, ale jak dobrze, ze z tymi ciuszkami do chociaz do lipca nie podniosa. Mi dzisiaj przyszedl dresik z allegro z koszulka za cale 9.99zl
Uploaded with ImageShack.us
:-)
super.. a jakie tanieButki zabawne, na żywo muszą wyglądać uroczo :-)
A ja kupiłam za całe 5 zł 3 bodziaczki :-)
Zobacz załącznik 320916
śliczne zakupki...ooo!!!!!!!! musze koniecznie musze znalezc ta pierwsza koszulke dla mojego! idealnie do niego pasuje
pochwale sie wam co dzis kupilam :-)
no to teraz czekajcie na moje foty;-)