reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe zakupocholiczki-czyli co gdzie i za ile

ale się posypało zakupków... heh
ja wstawię wzystko co mam jak tylko mi aparat z naprawy przyjdzie:-p:-D
my jesteśmy już zdecydowani na wózek Maxi Cosi Mura 4, kolor niebieski lub czerwony, proszę bardzo :
Zobacz załącznik 320429

Zobacz załącznik 320430

zobaczymy który kolor wygra :-)
wybrałabym czerwony , lubię niebieski kolor ale ten jest zbytr ciemny:sorry2:
zanka ja zdecydowanie wybrałabym czerwony dla dziewczynki, a niebieski dla chłopaka.
wisienka specjalnie dla ciebie buciki
Zobacz załącznik 320444
Zobacz załącznik 320445
słodkie
No i padło na JEDO, cosik takiego 3 w 1 Fyn 4DS JEDO Fotel RECARO gratisy W-Wa DUDEK (1422875027) - Aukcje internetowe Allegro :) tylko że kolor jakiś limitowany i nie ma go tutaj,
no i dodatkowo baza i fotelik recaro
czy to dobry wybór - niewiadomo :)
ale mamy z głowy :) narazie przy rozkładaniu i oglądaniu bardzo chciał wszytsko testować nasz kocur :D
fajny ten wózio:tak:
A ubranka już kupujecie? Mi strasznie podobają się te body EMIL BODY EARLY DAYS 0-3m 7PAC NOWOŚCI (1407525229) - Aukcje internetowe Allegro szczególnie z biedronka i motylkiem
ja mam właśnie po starszej córce sporo takich bodziaków:tak: te same wzory i kolory;-)
No i jaki chwyt marketingowy mieli, yh.. A mnie udało upolować trampeczki wojskowe co by Tatuś-Żołnierz dumny z Córy był: Buciki wojskowe 0-3 m-ce Primark (1413652702) - Aukcje internetowe Allegro :cool2:
śliczne

ale pamiętajcie że buciki dla nie chodzącego jeszcze maleństw ato tylko ozdoba:tak: wcale nie potrzebna.. co nie powiem bo sama pokupiłam kilka par:-D jak Vi mała była

u mnie tez x-lander do 31 stycznia tlyko po starej cenie, ale jak dobrze, ze z tymi ciuszkami do chociaz do lipca nie podniosa. Mi dzisiaj przyszedl dresik z allegro z koszulka za cale 9.99zl :-D

Uploaded with ImageShack.us
śliczny i tani:tak:
:-)
Butki zabawne, na żywo muszą wyglądać uroczo :-)

A ja kupiłam za całe 5 zł 3 bodziaczki :-)
Zobacz załącznik 320916
super.. a jakie tanie:szok::tak:
ooo!!!!!!!! musze koniecznie musze znalezc ta pierwsza koszulke dla mojego! idealnie do niego pasuje :-D

pochwale sie wam co dzis kupilam :-)
śliczne zakupki...

no to teraz czekajcie na moje foty:-p;-)

reklama
Mnie najbardziej rozwaliła ta koszulka z nowym tatusiem :-D tak widzę przyszłość TZ :-D
To nie fer, ubranka dla dzieci są tak słodkie, że można tylko kupować, kupować, kupować... Specjalnie tak robią.

A żebyś wiedziała, że specjalnie. I jeszcze bezczelnie doszywają w niektórych uszka...

Ja mam słabość do pasiastych bodziaczków. Uwielbiam maluchy ala gąsieniczki. Swoją drogą mnie rozczula fakt, że my ubieramy te nasze drobiazgi w różności a one i tak mają to w nosie i nawet nie zwracają uwagi jak wyglądają. Im tam wszystko jedno byle ciepło i wygodnie. Śpi sobie potem taki szkrabik z np. napisem na pupie "pretty princess" a ten tyłek wypięty do świata. :D

dokladnie, my tu szalejemu stroimy te nasze pociechy, a im aby ieplo, wygodnie i cyc pod nosem :-D ale pwiem Wa,, ze ja to jestem taka, ze sobie odmowie, a malemu beda kupowac, wszyscy znajomi mowa, ze u mnie pies ma lepiej niz u niejednegdziecko, wiec skoro psa rozpieszczam ile sie da to cos czuje, ze moje dziecko bedzie rozpieszczane na maksa, tym bardziej ze tyle czasu wyczekiwane...

No ja sobie nakupiłam tym razem tyle ciążowych rzeczy, że jak będę na zwolnieniu, to ich nie znoszę. Spodni ciążowych mam więcej niż normalnych sprzed ciąży. Takie sobie ogrodniki kupiłam nawet OGRODNICZKI CIĄŻOWE 2 w 1 MOTYWY Z CYRKONII-XXXL (1325411294) - Aukcje internetowe Allegro. Jak przyszłam w nich do pracy, a mam te z PUK PUK, to dziewczyny się rozczuliły na maksa. I z nowych zakupów dla siebie nabyłam jeszcze poduszkę - ciążuszkę PODUSZKA - WĄŻ DLA MAMY I DO KARMIENIA GRANULAT (1427312685) - Aukcje internetowe Allegro.

Przyszły te ogrodniczki, już w nich paradowałam. Jedyna wada taka, że mi się jedna szelka odpina z tyłu i ostatnio jak się nachyliłam tak się odpięła, że koleżanka omal nie dostała nią w oko. Ten czarny materiał na brzuch to ciągnąca się tkanina, dopasowuje się fajnie do brzucha, a spodnie zapina się pod brzuchem. Do tego mam bawełnianą czarną bluzkę i jest git.
Zaraz Wam wkleje, jakie spodnie mogę polecić, które kupiłam już dawno i uwielbiam SPODNIE CIĄŻOWE ''ANGO'' XXL *wysyłka gratis (1322242659) - Aukcje internetowe Allegro.
Razem z tymi spodniami kupiłam dwie spódniczki, nie płaciłam za przesyłkę i jeszcze pas ciążowy gratis. Fajna ta aukcja była. Jeszcze mam dwie pary jeansów i sukienkę po siostrze i kupiłam tunikę i sukienkę wełnianą w H&M MAMA. Tuniki i bluzki noszę sprzed ciąży. Już nic więcej raczej nie kupię.

reklama
Do góry