Mercy89
Fanka BB :)
U mnie mdłości od dnia spodziewanej miesiączki, plus krwawienie z nosaDziewczyny chciałam podpytać - w którym tygodniu się mogą zaczac nudności i złe samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie mdłości od dnia spodziewanej miesiączki, plus krwawienie z nosaDziewczyny chciałam podpytać - w którym tygodniu się mogą zaczac nudności i złe samopoczucie?
nie byłam jeszcze na usg "ciążowym" idę 3.10, byłam ponad 2 tygodnie temu i widziała duży pęcherzyk który zaraz pęknie. I czułam owulacje na drugi dzieńbyło już coś widać ?
Po in vitro to w ogóle mogą jeszcze przed transferem z racji dużych dawek hormonów…Dziewczyny chciałam podpytać - w którym tygodniu się mogą zaczac nudności i złe samopoczucie?
U Ciebie dziś 7dpt?Cześć, to i ja się przywitam ja również jestem po transferze i termin wychodzi mi na 30 maja. Dzisiaj powtórzyłam betę i mam 36,3 (dwa dni temu było niecałe 10)
dziś 8U Ciebie dziś 7dpt?
poród naturalny i jak zrozumieć małe dziecko super - karmienie piersią nie polecam. Za dużo jak dla mnie teorii i niepraktycznych rzeczy, z perspektywy mamy, która przeszła bardzo trudną drogę karmienia to już w ogóle nie polecam. Bardziej przydał mi się e book i live z zaufajpołożnej o karmieniu piersią.@Motylkowa! I od razu co do książek to ja już zamówiłam całą serię z Natuli, mają bardzo dobre opinie
ale jakby któraś chciała to ma swoje na sprzedaż - poród naturalny i karmienie piersią.poród naturalny i jak zrozumieć małe dziecko super - karmienie piersią nie polecam. Za dużo jak dla mnie teorii i niepraktycznych rzeczy, z perspektywy mamy, która przeszła bardzo trudną drogę karmienia to już w ogóle nie polecam. Bardziej przydał mi się e book i live z zaufajpołożnej o karmieniu piersią.