reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

mnie np marzy się chłopczyk żebym mogła go ubierać w te wszystkie śliczne ubranka, a mój mąż mówi że chyba chciałby drugą córkę
No ja chłopca też bym chciała stroić pp swojemu. Jak wchodze na dział dziecoecu to zawsze zahaczam o chłopca i takie perełki są ze szok💙💚

reklama
No ja chłopca też bym chciała stroić pp swojemu. Jak wchodze na dział dziecoecu to zawsze zahaczam o chłopca i takie perełki są ze szok💙💚
wszyscy mówią że dziewczęce ładniejsze, a mnie się wydaje że dla chłopców jest tyle pięknych rzeczy. Żeby była jasność moja córka ma tyle rzeczy (głównie kupionych przez babcię) że ja nie wiem czy której dziecko ma więcej 😂 z szafy to się wysypuje, a większość rzeczy to zakłada może raz czy dwa

Hejo, dawno się nie odzywałam ale w pracy mam Armagedon, udało mi się Was nadrobić. Witam nowe osoby ❤️ i cieszę się że tyle znajomych "twarzy" 😍
Ja mam zjazd. Według miesiączki 5t3d a mdłości straszne, dziś w pracy wymioty w 3 seriach. Wizyta 3 października mam nadzieję na zwolnienie bo świruje. Pracuje w przedszkolu, a sezon infekcyjny już się zaczął. W marcu urodziłam ale niestety odwiedzam synka tam gdzie nikt nie chce tego robić, a ktoś z bardzo bliskiej rodziny urodził we wtorek dziecko i bardzo się cieszę z nimi ale jest to dla mnie trudniejsze niż myślałam że będzie... Mam nadzieję że wszystko tym razem będzie okej

reklama
Dzisiaj zrobiłam sobie po raz pierwszy rooibosa po 1,5 roku i przypomniałam sobie jak bardzo go nie lubię po pierwszej ciąży 🤣🤣🤣
Serio? To moja ulubiona herbata 🙈 odkąd przyjaciółka była w ciąży dwa lata temu to u niej spróbowałam i piję cały czas. Teraz kupiłam z dodatkiem czarnego bzu 🤤

Do góry