Lea2022
Moderator
Ja mam umówione na 25.10Dziewczyny czy tylko ja mam umówione już prenatalne ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam umówione na 25.10Dziewczyny czy tylko ja mam umówione już prenatalne ?
Ja nawet toksoplazmozy nie mam przeciwciał… powinnam chyba bardziej kotom w kuwetach grzebaćJa mam tylko przeciwciała toxo i różyczki nie piłam z innymi dziećmi z jednej butelki to był błąd
Przynajmniej przy płci jest pewnośćJa też się nei zdecyduje bez wskazań. Raczej będę miała wskazania, bo pewnie ryzyko wyjdzie mi między 1:100, a 1:1000, a to wskazanie do NIPT.
To w sumie może być taki drogi test na płeć
Ja i bez ciąży miałam brzuch niestety, z powodzeniem mogłabym walczyć o pierwszeństwo w kolejkachJak tam dziewczyny Wasze brzuchy? Bo z mojego płaskiego już nic nie zostało. To moja 3 ciąża więc może dlatego teraz szybciej widać… nie mam zielonego pojęcia
to z mojego płaskiego zostało tyleJa i bez ciąży miałam brzuch niestety, z powodzeniem mogłabym walczyć o pierwszeństwo w kolejkach
Też nie dają 100%Przynajmniej przy płci jest pewność
1,5 roku, 3,5, 5,5, 7,5 i 10. Ogólnie jest wesoło. A ja już spisałam na początku ciążę na straty, bo nie miałam praktycznie objawów. Zmęczenie, popsuta cera i zaparcia tylko a w każdej innej ciąży miałam tkliwe piersi i wymioty a tu jeszcze bliźniaki.Ojej! Ale gromadka! w jakim wieku są pozostałe dzieci? Jak się czujesz?