reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2025

reklama
Ja się cały czas zastanawiam czy robić nipt…
Biorąc pod uwagę, że zarodek był przebadany i jest w pełni euploidalny to szansa na jakąś wadę powstała w trakcie rozwoju jest nikła.
Pytanie czy warto wydać 2tys na określenie płci kilka tygodni wcześniej :D

Jak tam dziewczyny Wasze brzuchy? Bo z mojego płaskiego już nic nie zostało. To moja 3 ciąża więc może dlatego teraz szybciej widać… nie mam zielonego pojęcia

Załączniki

• IMG_1631.jpeg
    IMG_1631.jpeg
    104,6 KB · Wyświetleń: 112
Ostatnio moja mama stwierdziła ,że już widać ale to na bank były wzdęcia 😂 bo mogłabym się mierzyć z kobietą w 20tc na bank 😂
Ja brzuszek miałam,typowo ciążowego jeszcze nie czuje ale już tak inaczej na samym dole jak siedzę po turecku np albo wkładam mała do łóżeczka,coś tam się dzieje 😉

reklama
Ojej! Ale gromadka! 😁 w jakim wieku są pozostałe dzieci? Jak się czujesz?
1,5 roku, 3,5, 5,5, 7,5 i 10. Ogólnie jest wesoło. A ja już spisałam na początku ciążę na straty, bo nie miałam praktycznie objawów. Zmęczenie, popsuta cera i zaparcia tylko a w każdej innej ciąży miałam tkliwe piersi i wymioty 🙃 a tu jeszcze bliźniaki.

Jeżeli chodzi o lekarzy to mam wrażenie, że w Polsce króluje medycyna oparta na wszelkim wypadku a nie na faktach. Lekarze straszą, panikują i ładują leki na podtrzymanie nawet jak nie ma wskazań.

Do góry