mamamiłka
Fanka BB :)
Hej my po wizycie, jak dobrze pojdzie to jutro usg. Nerwy tylko stracilam i wygarnelam lekarzowi... Szkoda gadac. Czekalam 1.5 msc na usg a jak sie okazalo to byla tylko wizyta i dopiero wypisal skierowanie na usg[emoji50] Paranoja jakas...
Kasia u nas troszke lepiej ale zalezy od dnia stosuje ten mix co opisywalam i stwierdzam ze poprawa jest. Ale i tak czekam jeszcze msc bo podobno po 3 msc przechodzi w wiekszosci przypadkow.
Dzis moje malenstwo konczy 2 msc[emoji1] napilabym sie lampki wina z tej okazji ale mi nie wolno[emoji53]
Dziewczyny co stosujecie na pupe? Ja linomag ale juz nie chce mi sie z tymi malymi tubkami bawic.
Jest tak goraco ze chyba sie roztopie do konca tygodnia[emoji27]
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia u nas troszke lepiej ale zalezy od dnia stosuje ten mix co opisywalam i stwierdzam ze poprawa jest. Ale i tak czekam jeszcze msc bo podobno po 3 msc przechodzi w wiekszosci przypadkow.
Dzis moje malenstwo konczy 2 msc[emoji1] napilabym sie lampki wina z tej okazji ale mi nie wolno[emoji53]
Dziewczyny co stosujecie na pupe? Ja linomag ale juz nie chce mi sie z tymi malymi tubkami bawic.
Jest tak goraco ze chyba sie roztopie do konca tygodnia[emoji27]
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom