reklama
Klaudia_i_nikodem
Fanka BB :)
Karlik
waraai - syn tak odreagował stres. Na pewno jutro juz będzie OK. Fajnie że masz młodą na cycku i że bufet ma na wezwanie!
Olo - ja w pierwszych tygodniach miałam i mam zawsze cos takiego w wózku i foteliku samochodowym https://www.walmart.com/c/kp/infant-head-supports
to masz na mysli? im starsze dziecko tym tak jak Klaudia pisze bardziej lubi wstrząsy i lepiej spi na dziurach :-)
Olo - ja w pierwszych tygodniach miałam i mam zawsze cos takiego w wózku i foteliku samochodowym https://www.walmart.com/c/kp/infant-head-supports
to masz na mysli? im starsze dziecko tym tak jak Klaudia pisze bardziej lubi wstrząsy i lepiej spi na dziurach :-)
A mi dziś dziecię śpi, je i śpi. Ale moje myśli już fruną hej daleko do Olka. Wraca dziś z trzydniowej wycieczki [emoji16] i już się go doczekać nie mogę tak się stęskniłam.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Karliku, ostatnia noc bez córek, chociaż jedna nadal z babcią i pomysl ze się dobrze bawi a już tuż tuż wakacje i będziesz je miala 24h jutro usłyszysz magiczny zwrot...moze Pani wyjść...
A moja panna też dzis spi i śpi wiec ją przed chwilą wykapalam i mam nadzieję ze sie teraz zmeczy i w nocy będzie ładnie spać. ...takie marzenie
MilkaKlaudia co u Was ?
A moja panna też dzis spi i śpi wiec ją przed chwilą wykapalam i mam nadzieję ze sie teraz zmeczy i w nocy będzie ładnie spać. ...takie marzenie
MilkaKlaudia co u Was ?
mamaAWR
Dzisiaj to chyba jakiś pechowy dzień.. Dominika jakby coś w tyłek ukąsiło - syrena cały dzień (tyłek sprawdzałam, nic go nie ugryzło). Nie pomaga cyc, noszenie.. od 4 rano do 13 wył i marudził. Potem padliśmy oboje przytuleni na 2,5 h. Dał się przespacerować przez 2h i znów syrena. Po kąpieli 1h wiszenia na cycu i udało się go uśpić, ale co chwila coś kwęka.. uch... padam na pysk.
Słyszałam, że te problemy z brzuszkiem mogą być od witaminy D. Podobno jest witamina D w roztworze wodnym, która jest łagodniejsza dla brzuszków maluchów, ale jest na receptę.
@Klaudia_i_nikodem - Nikodem wygląda słodko. Dziubek robi identyczny jak mój Dominik. Z tym, że u Dominika to znak, że kupa idzie
@Olo32 - ja się przychylam do stwierdzenia Klaudii - mój lubi jak trzęsie. Na krawężnikach staram się uważać, ale kostka brukowa to go uspokaja.
Słyszałam, że te problemy z brzuszkiem mogą być od witaminy D. Podobno jest witamina D w roztworze wodnym, która jest łagodniejsza dla brzuszków maluchów, ale jest na receptę.
@Klaudia_i_nikodem - Nikodem wygląda słodko. Dziubek robi identyczny jak mój Dominik. Z tym, że u Dominika to znak, że kupa idzie
@Olo32 - ja się przychylam do stwierdzenia Klaudii - mój lubi jak trzęsie. Na krawężnikach staram się uważać, ale kostka brukowa to go uspokaja.
reklama