reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
@Karlik u mnie jakoś tak szybko poszło, że dostalam pierwszą dawkę zzo, dostosowaną do momentu porodu, w którym bylam. A ze po niej wszystko mega szybko ruszylo, wiec nie zdazyli z mocniejsza dawka i parte czulam. Oj czulam. Maz potem powiedzial, ze byl w szoku, ze tak potrafie krzyczec ;)

@DaWo jak tam??

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam nowa mamusie :)

Marta Hania, gratulacje !!!!!

MajaMaj, u nas badania Credego tez nie robili. Młoda miala tylko badania przesiewowe ale to wszystkie dzieci maja i badanie słuchu.

Karlik, wkoncu bedziesz rodzic Mlodego Mężczyzne wiec musi byc największy z dzieci ;)

Olo, ja nie pękłam, nie bylam szyta a i tak czuje ze chyba teraz mi hemoroidy wychodzą. ..bo czuję dyskomfort....

DaWo, trzymamy kciuki...

U mnie leje...brzydko. ...brrr....

23 maja o 23.40 na świat przyszła nasza Haneczka :) Kruszynka waży 2760g i mierzy 50 cm :) Miałyśmy problem z cycem, bo brodawki grube, a mała leniuch, ale troszkę pomymlała i teraz słodki śpi :)

Poród nie był może długi, ale bóle z krzyża zrobiły swoje... A przy partych mała tak szybko wyskoczyła, że nikt by się nie spodziewał i trochę pękłam...
Gratulacje wielkie !!![emoji7] [emoji322] [emoji323] [emoji322] . Czekamy na zdjęcia [emoji2]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękujemy forumowe Ciocie :) Puki co radzimy sobie dobrze i powoli ogarniamy cyce ;)

@DaWo bierz się do roboty, teraz Twoja kolej ;)

Załączniki

• 20170524_093022.jpg
    20170524_093022.jpg
    774,6 KB · Wyświetleń: 160
reklama
Olo- byłam pewna, że parte to zawsze trzeba czuć żeby dało się po prostu wyczuć kiedy przeć. Ale parte to już przyjemność :-) więc najgorsze Cię na szczęście ominęło :-)
marta:-) - u mnie tez leje, ale poprawiłam sobie humor porannym manicure.
MajMaj- a może jak w badaniach widzą, że nie mamy rzeżączki to nie robią już Credego?....
Dominika17- cześć, macie/mieliście objawy wcześniactwa? Jaki był dokładnie tydzień i dzień porodu? Teraz wszystko dobrze?
waraai- co to za lenistwo w pisaniu?
DaWo - wypluwaj balonik :-)

8 lat temu dostałam dzwoneczek którym trzeba dzwonić jak dzidziuś nie chce wyjść z brzuszka :-) ( taki amerykański wymysł) Do teraz mi się nie przydał ale dziś go znalazłam i DZWONIĘ Dzwonię dzwonię
dzwoneczek.jpg
:-))

Załączniki

• dzwoneczek.jpg
    dzwoneczek.jpg
    57,5 KB · Wyświetleń: 542
Do góry