@Martussa82 - super sprawa, że Ci Pani w pozwoliła tak karmić. Jednak są normalni ludzie jeszcze w urzędach. Ja z publicznych miejsc przy karmieniu to póki co zaliczyłam tylko gabinet pediatry
A przy okazji.. dzisiaj my mamy kryzys laktacyjny. Zastanawiam się, czy to nie z powodu tych upałów. Od 15 do 20 Młody z cyca nie schodził i ssał tak łapczywie, jakby mu mieli zaraz tego cycka odebrać na zawsze. Teraz na szczęście się zmęczył i w końcu zasnął. Liczę, że jak się obudzi to będzie już lepiej.
@Lalamido - a wiesz, ja dzisiaj miałam podobną rozkminkę nad tą naturalnością porodów. Z jednej strony zastanawiam się czy nie lepiej by było jednak nie przyspieszać niczego i dać naturze zdecydować samej, a z drugiej myślę, że kiedyś przecież tak było i wiele powikłań przy tym było. Teraz chyba lepiej wywołać wcześniej poród, jak się jest pewnym, że z dzieckiem wszystko ok, niż czekać aż nie daj Boże coś się stanie (jak np u Olo, spadek tętna). Inny problem to sama waga/wielkość dziecka. Im dłużej w brzuszku tym większe, a to znaczy że i poród będzie cięższy.
@Marta&Hania - super wieści! powodzenia!!
@DaWo - nie ma co zazdrościć tylko się skup na sobie, a nuż urodzisz dzisiaj i Ty po tych masażach
Trzeba myśleć pozytywnie!