Hejka jestem tutaj nowa, urodziłam 4 maja o 5.18 3110g 50 cm Artur w 37 tygodniu wiec wczesniaczek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje wielkie !!![emoji7] [emoji322] [emoji323] [emoji322] . Czekamy na zdjęcia [emoji2]23 maja o 23.40 na świat przyszła nasza Haneczka Kruszynka waży 2760g i mierzy 50 cm Miałyśmy problem z cycem, bo brodawki grube, a mała leniuch, ale troszkę pomymlała i teraz słodki śpi
Poród nie był może długi, ale bóle z krzyża zrobiły swoje... A przy partych mała tak szybko wyskoczyła, że nikt by się nie spodziewał i trochę pękłam...
Witamy, witamy [emoji2] . Jak sie czujecie?Hejka jestem tutaj nowa, urodziłam 4 maja o 5.18 3110g 50 cm Artur w 37 tygodniu wiec wczesniaczek.
DaWo trzymaj się ciepło [emoji7]Hej. Jestem, założyli balonik i tak chodzę, Olo ile po baloniku urodziłaś?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Same piękności się rodzą [emoji2]Dziękujemy forumowe Ciocie Puki co radzimy sobie dobrze i powoli ogarniamy cyce
@DaWo bierz się do roboty, teraz Twoja kolej