reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Waraai - mam 12 pajacyków, 3 body na zakladke z kr rękawem, 5 szt body przez głowę z kr rękawem, 3 szt. body dł rękaw, 5 szt getry, 3 kaftaniki, 3 sweterki, 1 ciepła bluzę - chyba w niej będzie odbiór ze szpitala, 5szt półśpioszki, 1 rampers, kilka niedrapek i skarpetek, czapeczki, 1 sukieneczka. To wszystko w rozmiarze 50-56.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie nie wiem, prawe oko to mi tak łzawi że poduszkę mam mokrą.... Potrwa to z tydzień i będzie ok- wcześniej też mnie męczyło i przeszło...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. W takich sytuacjach mam przepisany od alergologa Asmenol. Niestety jest on na receptę, ale może twój lekarz rodzinny mógłby ci go przepisać.

Link do: Asmenol / Montelukastum natricum - ulotka - dawkowanie, zastosowanie, opis leku - www.doz.pl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Słuchajcie mam pytanko... czy któraś z Was ma ból brzucha pod mostkiem? Od kilku dni napiernicza mnie to miejsce. Mały rusza się tak jak się ruszał czyli cały czas intensywnie. To taki ból jak połączenie kucia z pieczeniem. Może to mięśnie i skóra nie wytrzymują już ciężaru bębna który ciągnie w dół...

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Lalamido czyli jednak będę żyć!!! :) ufff ja już któryś dzień z kolei przeszukuję neta aby dowiedzieć się czegoś na temat tego dziwnego bólu...
Boli mnie góra brzucha - pod piersią , nawet to nie boli, cholernie piecze i szczypie jakby Ktoś coś tam wbijał. Nawet ciężko się w łóżku ułożyć. Osobiście wydaje mi się,że może to być od kręgosłupa. Strasznie zmierzłe uczucie.. Nawet chodzę bez biustonosza, wtedy jakby mniej bolało..

@mamaAWR dziękuję, może to kwestia przyzwyczajenia (a raczej jego braku) do takich intensywnych kolorów.
Jak w Powsinie? Kwitnie tam już coś? Ostatnio się ze świadkową_ciężarówką_podwójną zastanawiałyśmy, czy przy tej wiośnie zimnej coś tam się dzieje ;)

Moja energia się oficjalnie wyczerpała po całym dniu robienia czegoś, jeżdżenia, chodzenia i jedzenia ciasta u mamy (hiehie). Siedzę na kanapie i mam siłbrak.

Melduję dobry poziom fibrynogenu, przebytą cytomegalię (wysoki IgG, ujemny IgM) oraz dopisuję się do dziewcząt z dodatnim GBSem. Będzie antybiotyk.

Co do ubranek - tych na 56 mam niewiele. Mam jakąś wizję, że Maryśka urodzi się długa. Chociaż ja miałam raptem 53cm, ale też urodziłam się 2 tygodnie przed terminem. Może historia się powtórzy?
Dziś kolega przywiózł moje zamówienie z Mothercare - strasznie dużo nakupowałam w rozmiarze 62 i 68, chociaż te ich ciuszki jakieś mi się duże wydają..

Ptasie for all!!!
18237998_1439540346068094_46317979220020404_o.jpg

Nie miałam czasu leżeć...

Sąsiadka z synem przyniosła planszówkę i się z Hanką wdrażałyśmy w jakąś mega trudną dla mnie gre fabularna :D
Potem przybyła dawno nie goszczona ulubiona ma koleżanka z czasów sp i lo i niedawno wyszła, zapomniałam, że czekam na poród z tego wszystkiego :D
Ale trzeba iść spać...

Tych ubrań na 56 mam minimalną ilość, one naprawdę momentalnie mi się kurczyły na Hani... A ubrać Bobasa w za ciasne body i zaliczyć "wędrującą kupę" - nie dziękuję! :D Wolę luzy :D

Mam pytanie do doświadczonych - czy czop może mieć postać przezroczystej/ lekko żółtej wydzieliny, nie jest to gęste? Od kilku dni coś takiego mam i nie wiem jak to interpretować...

reklama
Mam pytanie do doświadczonych - czy czop może mieć postać przezroczystej/ lekko żółtej wydzieliny, nie jest to gęste? Od kilku dni coś takiego mam i nie wiem jak to interpretować...

Mój gin ostatnio to nazwał"odchody przedporodowe".... Mam skojarzenie ze spermą... i takie mam...

Do góry