dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Hm...właśnie miałam Was pytac o to jaka temperature mają podawane przez Was dania? Bo moje dziecko nie tknie niczego, co jest cieplejsze. Najlepiej temperatura pokojowa czyli....zimne po prostu. Nie daj Boże jak słoiczek za długo postoi w goracej kąpieli wodnej Wtedy jest koniec jedzenia.
No i jeszcze jedno- Zosi nie smakują owoce- ewentualnie banan bo jest słodki, reszta jest bleeeeee- kwasi Ja dodaje owocki do kaszki. Robie kaszke ryżowa taka zwykłą i do tego pół sloiczka owoców i wtedy ładnie zjada
Wiec jeszcze i tak mozna spróbować, Orzeszku
Poza tym od czasu do czasu kupuje kaszki słoiczkowe hippa. Zosia je bardzo lubi Maja troche inny smak niz cokolwiek innego- i chyba ta "inność" Zosi pasuje
No i jeszcze jedno- Zosi nie smakują owoce- ewentualnie banan bo jest słodki, reszta jest bleeeeee- kwasi Ja dodaje owocki do kaszki. Robie kaszke ryżowa taka zwykłą i do tego pół sloiczka owoców i wtedy ładnie zjada
Wiec jeszcze i tak mozna spróbować, Orzeszku
Poza tym od czasu do czasu kupuje kaszki słoiczkowe hippa. Zosia je bardzo lubi Maja troche inny smak niz cokolwiek innego- i chyba ta "inność" Zosi pasuje