reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Mam pytanie do doświadczonych - czy czop może mieć postać przezroczystej/ lekko żółtej wydzieliny, nie jest to gęste? Od kilku dni coś takiego mam i nie wiem jak to interpretować...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm u mnie to było raczej białe , gęste i jakby żyłkami krwi. Ale po tym zwiększyła mi się ilość wydzieliny na właśnie bialawo żółtą. Przy nr 1 nie pamiętam żeby mi czop odszedł ale to była zupełnie inna ciąża [emoji12]. Żadnych bóli, skurczy... teraz doświadczam wszystkiego i to na maksa [emoji43]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Lalamido czyli jednak będę żyć!!! :) ufff ja już któryś dzień z kolei przeszukuję neta aby dowiedzieć się czegoś na temat tego dziwnego bólu...
Boli mnie góra brzucha - pod piersią , nawet to nie boli, cholernie piecze i szczypie jakby Ktoś coś tam wbijał. Nawet ciężko się w łóżku ułożyć. Osobiście wydaje mi się,że może to być od kręgosłupa. Strasznie zmierzłe uczucie.. Nawet chodzę bez biustonosza, wtedy jakby mniej bolało..
Dokładnie, ni to kucie ni pieczenie a dech zapiera [emoji31]

Jeśli chodzi o ciuszki to ja raczej nie obkupilam się na zapas [emoji12]. Dla Olka zrobiliśmy zapasy że hoho i jeszcze od sióstr dostałam wory ubrań i może 1/4 zdążyłam założyć, a reszta leżała.
Będę kupować na bieżąco , przynajmniej spacery będą w jakimś celu. I na pewno ograniczyłam do minimum kupowanie nowych ubrań bo ceny porażają czasami. Chyba tylko w Pepco mają niskie ceny, a jakość to okażą się po kilku praniach [emoji12].
Niedaleko odkryłam sklepik takiej babeczki która sprowadza używane ubranka dla dzieci z zagranicy i wszystko jest bardzo dobrej jakości i tanio jak barszcz. Więc puki co będę zaopatrywac się w dużej mierze u niej [emoji1].

Jeśli chodzi o ciuszki to ja raczej nie obkupilam się na zapas [emoji12]. Dla Olka zrobiliśmy zapasy że hoho i jeszcze od sióstr dostałam wory ubrań i może 1/4 zdążyłam założyć, a reszta leżała.
Będę kupować na bieżąco , przynajmniej spacery będą w jakimś celu. I na pewno ograniczyłam do minimum kupowanie nowych ubrań bo ceny porażają czasami. Chyba tylko w Pepco mają niskie ceny, a jakość to okażą się po kilku praniach [emoji12].
Niedaleko odkryłam sklepik takiej babeczki która sprowadza używane ubranka dla dzieci z zagranicy i wszystko jest bardzo dobrej jakości i tanio jak barszcz. Więc puki co będę zaopatrywac się w dużej mierze u niej [emoji1].

Zdradzisz, gdzie ten sklep? :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

No dobrze.

Nie chcę rodzić.
Się boję.
Totalnie wszystkiego - przed, w trakcie i każdej chwili potem.
Ciągle myślę, że to się nagle wydarzy, i że będzie, jak z synem (a z nim w tym tu tygodniu właśnie).

Kompletowanie wyprawki odebrało mi spokój ducha.
Poproszę o urlop od ciąży..

Lalamido czyli jednak będę żyć!!! :) ufff ja już któryś dzień z kolei przeszukuję neta aby dowiedzieć się czegoś na temat tego dziwnego bólu...
Boli mnie góra brzucha - pod piersią , nawet to nie boli, cholernie piecze i szczypie jakby Ktoś coś tam wbijał. Nawet ciężko się w łóżku ułożyć. Osobiście wydaje mi się,że może to być od kręgosłupa. Strasznie zmierzłe uczucie.. Nawet chodzę bez biustonosza, wtedy jakby mniej bolało..
Chciałam mówić,że stanik może też uciskać bo mi po calym dniu to wszystko przeszkadza, to może być na tle nerwowym,a może też od kręgosłupa ucisk,a może wszystko po trochu, w ciąży to nawet włosy mnie bolą [emoji33]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj byłam z mężem w Kubusiu to takie wszystko dla dziecka i przetargałam go przez dział z ubrankami,żeby wiedział ile dziewczyna kosztuje(do syna tyle dostałam,że tylko okazyjnie kupowałam nowe,z racji imprezy czy świąt)ale wiecie że sama byłam w szoku, że zwykłe body 23zł, pajacyk nic takiego 45zł, te ceny są chore,a za miesiąc wszystko za małe... Więc nie wiem czy bardziej mąż zbaraniał czy ja... Ale te sukienki, sandałki [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry