Jeden jest na skrzyżowaniu ul. Chadeckiej i Łojewskiej (Bródno) i o tym myślę bo do niego mam 10 min spacerkiem ale też jest Baśniowa szafa na Radzyminskiej ( mają stronę na fb)
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeden jest na skrzyżowaniu ul. Chadeckiej i Łojewskiej (Bródno) i o tym myślę bo do niego mam 10 min spacerkiem ale też jest Baśniowa szafa na Radzyminskiej ( mają stronę na fb)
Jak zjadłaś pianeczkę to teraz zjedz sobie to zdjęcie[emoji13] te owsiane ciasteczka to mnie nie ruszają ale z tym przegiełaś.... To śląskie to wcale tak daleko nie jest od mojej wielkopolski, więc uważaj [emoji57]Ptasie for all!!!
Nie miałam czasu leżeć...
Sąsiadka z synem przyniosła planszówkę i się z Hanką wdrażałyśmy w jakąś mega trudną dla mnie gre fabularna
Potem przybyła dawno nie goszczona ulubiona ma koleżanka z czasów sp i lo i niedawno wyszła, zapomniałam, że czekam na poród z tego wszystkiego
Ale trzeba iść spać...
Tych ubrań na 56 mam minimalną ilość, one naprawdę momentalnie mi się kurczyły na Hani... A ubrać Bobasa w za ciasne body i zaliczyć "wędrującą kupę" - nie dziękuję! Wolę luzy
@DaWo ja polecam takie cuuś:Dzisiaj byłam z mężem w Kubusiu to takie wszystko dla dziecka i przetargałam go przez dział z ubrankami,żeby wiedział ile dziewczyna kosztuje(do syna tyle dostałam,że tylko okazyjnie kupowałam nowe,z racji imprezy czy świąt)ale wiecie że sama byłam w szoku, że zwykłe body 23zł, pajacyk nic takiego 45zł, te ceny są chore,a za miesiąc wszystko za małe... Więc nie wiem czy bardziej mąż zbaraniał czy ja... Ale te sukienki, sandałki [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Może być [emoji1]. Z nerwów to od miesiąca ściska mnie w gardle jakby mnie ktoś dusił ale to uczucie było mi znane z czasów wcześniejszych. A to kucio/pieczenie to nowość [emoji12]Chciałam mówić,że stanik może też uciskać bo mi po calym dniu to wszystko przeszkadza, to może być na tle nerwowym,a może też od kręgosłupa ucisk,a może wszystko po trochu, w ciąży to nawet włosy mnie bolą [emoji33]
Chodeckiej miało być... cholerny telefonJeden jest na skrzyżowaniu ul. Chadeckiej i Łojewskiej (Bródno) i o tym myślę bo do niego mam 10 min spacerkiem ale też jest Baśniowa szafa na Radzyminskiej ( mają stronę na fb)
Z tym gardłem to też mam,ale nie zawsze, jeden dzień mnie poddusi i potem mam trochę spokoju i znowu. Właśnie dzisiaj mnie tak przytykalo ale to moja namolna nerwica się przypomina[emoji36][emoji51][emoji34]Może być [emoji1]. Z nerwów to od miesiąca ściska mnie w gardle jakby mnie ktoś dusił ale to uczucie było mi znane z czasów wcześniejszych. A to kucio/pieczenie to nowość [emoji12]
Ja dziś młodego zagnałam do pieczenia [emoji12] razem z miśkiem Amadeuszem upiekli babkę cytrynową [emoji39]Galaretka i mleko skondensowane niesłodzone - chyba można karmiąc?
Doookladnie tak jest [emoji4] . Potwierdzona nerwica u mnie także [emoji57]Z tym gardłem to też mam,ale nie zawsze, jeden dzień mnie poddusi i potem mam trochę spokoju i znowu. Właśnie dzisiaj mnie tak przytykalo ale to moja namolna nerwica się przypomina[emoji36][emoji51][emoji34]
Fajne, dziękuje [emoji3] dużo do Franka też w Tesco kupowałam, np pajace do spania czy bluzeczki,do dzisiaj jak coś na niego pasuje to biorę, a jak trafię na promocję to już wogole świruje... Jako pracownik mam 10%taniej, więc ostatnio towar za 200zł a ja płaciłam 60po odjeciu rabatów, kuponów i zniżki,a wydaje mi się że ten F&F to nawet gatunkowo dobre...@DaWo ja polecam takie cuuś:
Link do: Body EARLY DAYS 7 pack 0-3 62 krótki rękaw ZOO
Link do: 686* Early Days 3 szt PAJACE 68cm 3-6 PRIMARK
Hania miała, po niej dwójka dzieci jeszcze i jak wróciły teraz jeszcze są w stanie na 4+
Och kupowalabym mnie tylko martwi, ze zakladalam, ze bedzie CIEPLO! i dla mlodej mam bodziaki, pajace, polspiochy i kaftaniki, wszystko normalnej grubosci, nic cieplego. Chyba trzeba sie jednak bedzie dozaopatrzyc..Fajne, dziękuje [emoji3] dużo do Franka też w Tesco kupowałam, np pajace do spania czy bluzeczki,do dzisiaj jak coś na niego pasuje to biorę, a jak trafię na promocję to już wogole świruje... Jako pracownik mam 10%taniej, więc ostatnio towar za 200zł a ja płaciłam 60po odjeciu rabatów, kuponów i zniżki,a wydaje mi się że ten F&F to nawet gatunkowo dobre...