reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ptasie for all!!!
18237998_1439540346068094_46317979220020404_o.jpg

Nie miałam czasu leżeć...

Sąsiadka z synem przyniosła planszówkę i się z Hanką wdrażałyśmy w jakąś mega trudną dla mnie gre fabularna :D
Potem przybyła dawno nie goszczona ulubiona ma koleżanka z czasów sp i lo i niedawno wyszła, zapomniałam, że czekam na poród z tego wszystkiego :D
Ale trzeba iść spać...

Tych ubrań na 56 mam minimalną ilość, one naprawdę momentalnie mi się kurczyły na Hani... A ubrać Bobasa w za ciasne body i zaliczyć "wędrującą kupę" - nie dziękuję! :D Wolę luzy :D
Jak zjadłaś pianeczkę to teraz zjedz sobie to zdjęcie[emoji13] te owsiane ciasteczka to mnie nie ruszają ale z tym przegiełaś.... To śląskie to wcale tak daleko nie jest od mojej wielkopolski, więc uważaj [emoji57]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj byłam z mężem w Kubusiu to takie wszystko dla dziecka i przetargałam go przez dział z ubrankami,żeby wiedział ile dziewczyna kosztuje(do syna tyle dostałam,że tylko okazyjnie kupowałam nowe,z racji imprezy czy świąt)ale wiecie że sama byłam w szoku, że zwykłe body 23zł, pajacyk nic takiego 45zł, te ceny są chore,a za miesiąc wszystko za małe... Więc nie wiem czy bardziej mąż zbaraniał czy ja... Ale te sukienki, sandałki [emoji4]

@DaWo ja polecam takie cuuś:

Link do: Body EARLY DAYS 7 pack 0-3 62 krótki rękaw ZOO

Link do: 686* Early Days 3 szt PAJACE 68cm 3-6 PRIMARK

Hania miała, po niej dwójka dzieci jeszcze i jak wróciły teraz jeszcze są w stanie na 4+

Chciałam mówić,że stanik może też uciskać bo mi po calym dniu to wszystko przeszkadza, to może być na tle nerwowym,a może też od kręgosłupa ucisk,a może wszystko po trochu, w ciąży to nawet włosy mnie bolą [emoji33]

Może być [emoji1]. Z nerwów to od miesiąca ściska mnie w gardle jakby mnie ktoś dusił ale to uczucie było mi znane z czasów wcześniejszych. A to kucio/pieczenie to nowość [emoji12]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeden jest na skrzyżowaniu ul. Chadeckiej i Łojewskiej (Bródno) i o tym myślę bo do niego mam 10 min spacerkiem ale też jest Baśniowa szafa na Radzyminskiej ( mają stronę na fb)

Chodeckiej miało być... cholerny telefon

Może być [emoji1]. Z nerwów to od miesiąca ściska mnie w gardle jakby mnie ktoś dusił ale to uczucie było mi znane z czasów wcześniejszych. A to kucio/pieczenie to nowość [emoji12]

Z tym gardłem to też mam,ale nie zawsze, jeden dzień mnie poddusi i potem mam trochę spokoju i znowu. Właśnie dzisiaj mnie tak przytykalo ale to moja namolna nerwica się przypomina[emoji36][emoji51][emoji34]

Z tym gardłem to też mam,ale nie zawsze, jeden dzień mnie poddusi i potem mam trochę spokoju i znowu. Właśnie dzisiaj mnie tak przytykalo ale to moja namolna nerwica się przypomina[emoji36][emoji51][emoji34]

Doookladnie tak jest [emoji4] . Potwierdzona nerwica u mnie także [emoji57]

@DaWo ja polecam takie cuuś:

Link do: Body EARLY DAYS 7 pack 0-3 62 krótki rękaw ZOO

Link do: 686* Early Days 3 szt PAJACE 68cm 3-6 PRIMARK

Hania miała, po niej dwójka dzieci jeszcze i jak wróciły teraz jeszcze są w stanie na 4+
Fajne, dziękuje [emoji3] dużo do Franka też w Tesco kupowałam, np pajace do spania czy bluzeczki,do dzisiaj jak coś na niego pasuje to biorę, a jak trafię na promocję to już wogole świruje... Jako pracownik mam 10%taniej, więc ostatnio towar za 200zł a ja płaciłam 60po odjeciu rabatów, kuponów i zniżki,a wydaje mi się że ten F&F to nawet gatunkowo dobre...

reklama
Fajne, dziękuje [emoji3] dużo do Franka też w Tesco kupowałam, np pajace do spania czy bluzeczki,do dzisiaj jak coś na niego pasuje to biorę, a jak trafię na promocję to już wogole świruje... Jako pracownik mam 10%taniej, więc ostatnio towar za 200zł a ja płaciłam 60po odjeciu rabatów, kuponów i zniżki,a wydaje mi się że ten F&F to nawet gatunkowo dobre...

Och kupowalabym ;) mnie tylko martwi, ze zakladalam, ze bedzie CIEPLO! i dla mlodej mam bodziaki, pajace, polspiochy i kaftaniki, wszystko normalnej grubosci, nic cieplego. Chyba trzeba sie jednak bedzie dozaopatrzyc..

Obejrzalsm 'Bad moms'. Usmialam sie, a na koncu prawie poplakalam, jak byly miniwywiady z mamami aktorek.

To dobranoc ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry