reklama
nie denerwuj sie na zapas
Staram sie nie myslec o tym,mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
Nie pamietam w ktorym tygodniu ale jakos okolo 30 albo 32 mialam pobierany wymaz z pochwy bo mialam duze uplawy i okazalo sie ze to jakas infekcja,ale dostalam czopki dopochwowe i przeszlo.
Mysle ze moze wtedy jak pobrali ten wymaz i by byl ten paciorkowiec to by mi GP powiedziala o tym.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dziewczyny czy któraś z was chodziła do Polmedu (naprzeciw pubu Zagłoba) do dr Roberta Dybkowskiego?
bo właśnie dziś byłam tam na wizycie (notabene on był moim GP) i okazało się że on tam już nie pracuje
czy któraś z was wie może dlaczego?
bo właśnie dziś byłam tam na wizycie (notabene on był moim GP) i okazało się że on tam już nie pracuje
Manija
Mama sierpniowa'09
dziewczyny czy któraś z was chodziła do Polmedu (naprzeciw pubu Zagłoba) do dr Roberta Dybkowskiego?
No prosze, a bylam u niego na usg prywatnie, bo nie moglam sie tego irlandzkiego doczekac.
Taki gburowaty troszke byl ten doktorek. Ale na koniec powiedzial mojemu N. ze byłam najbardziej uroczą pacjentka tego dnia he he. Wiec mu wybaczam gburowatośc
Zreszta Zagloby tez juz nie ma jak widzialam ostatanio.
Stalo sie tam cos? Czy sie przeniesli?
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Zreszta Zagloby tez juz nie ma jak widzialam ostatanio.
Stalo sie tam cos? Czy sie przeniesli?
no ja poprzedniego posta pisałam daaaawno temu ;-) i chyba wtedy ten pub jeszcze nie był...nie pamiętam... niestety nie wiem dlaczego go już nie ma (znaczy się obiło mi się cos o uszy, ale to niesprawdzone info i nie chce siać plotek )
kochana nie masz czego mu wybaczać bo koleś jest rzeczywiście gburowaty ;-)No prosze, a bylam u niego na usg prywatnie, bo nie moglam sie tego irlandzkiego doczekac.
Taki gburowaty troszke byl ten doktorek. Ale na koniec powiedzial mojemu N. ze byłam najbardziej uroczą pacjentka tego dnia he he. Wiec mu wybaczam gburowatośc
ech na jego temat, na temat tej przychodni, czy też kolejnego doktorka który zastąpił Dybkowskiego mogłabym referat napisać i podkreślam - nie był by to miły referat
tak myślę albo ja mam pecha do lekarzy ale ci lekarze jacyś tacy nie teges kaske tylko umieją brać
Manija
Mama sierpniowa'09
kochana nie masz czego mu wybaczać bo koleś jest rzeczywiście gburowaty ;-)
ech na jego temat, na temat tej przychodni, czy też kolejnego doktorka który zastąpił Dybkowskiego mogłabym referat napisać i podkreślam - nie był by to miły referat
tak myślę albo ja mam pecha do lekarzy ale ci lekarze jacyś tacy nie teges kaske tylko umieją brać
Obawiam sie, ze cos tu moze w naszej mentalnosci siedziec. A taki doktorek ma przyzwyczajenia z Polski co do traktowania pacjentow i juz go nie zmienimy :-)
Dzieki Bogu mam irlandzkiego GP i kolo daje rade
Wiele Polek u niego przechodzilo przez ciaze. On sam bardzo Polakow lubi, wiec jest super.
Zycze takiego kazdej z was dziewczyny drogie!
Podziel się: