reklama
Martusiamiska
Fanka BB :)
Myszka - wielkie gratulacje [emoji8] jak sprawnie Ci poszło... Ci to tylko rodzić [emoji16] Odpoczywajcie i czekamy na info jak się czujesz...
Karlik - zazdroszczę...pięknie masz... Brzusio łapie Wit D [emoji16]
Niestety przy pępku wyszły mi rozstępy...
Martussa - u mnie tez dziś tak wieje!!! Piękne dziewczyny [emoji16]
Coraz częściej czuje bóle okresowe... ciekawo jak długo jeszcze.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karlik - zazdroszczę...pięknie masz... Brzusio łapie Wit D [emoji16]
Niestety przy pępku wyszły mi rozstępy...
Martussa - u mnie tez dziś tak wieje!!! Piękne dziewczyny [emoji16]
Coraz częściej czuje bóle okresowe... ciekawo jak długo jeszcze.
milkaklaudia
Myszka jak cudownie maj zaczęłaś oby wszystkie nasze porody w maju tak wyglądały jak Twój bo widzę że bardzo sprawnie Ci poszło może jednak nie musi być zawsze tak strasznie i bardzo boleśnie
Karlik pozazdrościć słońca bo u nas pochmurnie u bardzo wietrznie. I jakie ładne noooogi
Ja też żadnej szczotki Do włosów nie wyparzalam bo przecież niunia do buzi nie będzie jej brała i nawet do rączki raczej reż nie
Karlik pozazdrościć słońca bo u nas pochmurnie u bardzo wietrznie. I jakie ładne noooogi
Ja też żadnej szczotki Do włosów nie wyparzalam bo przecież niunia do buzi nie będzie jej brała i nawet do rączki raczej reż nie
Klaudia_i_nikodem
@myszkax33 ogromne gratulacje!! Zazdroszczę łatwego porodu! niech synuś rośnie zdrowo
mamaAWR
@myszkax33 - gratulacje!!! Bardzo ładny start w ten maj szkoda, że tata nie dojechał ale takiego szybkiego porodu życzę nam wszystkim! Czekamy na relacje i zdjęcia
DaWo
Dobry wieczór Panią
Leże i kwicze, młoda fantazjuje, brzuch się stawia,nawet skurcze pojedyncze mnie chwytają,a krzyż to mnie boli tak że wczoraj prawego buta nie mogłam odpiąć i musiałam szukać służącego [emoji3] nie wiem czy to jakiś ucisk mi się robi przy nachylaniu ale tylko na prawo- no nie da rady nic podnieś, nawet pod skosami pozamiatać nie daje rady bo się nie nagne[emoji36]
A Wy jak tam majowe mamy [emoji33]?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Leże i kwicze, młoda fantazjuje, brzuch się stawia,nawet skurcze pojedyncze mnie chwytają,a krzyż to mnie boli tak że wczoraj prawego buta nie mogłam odpiąć i musiałam szukać służącego [emoji3] nie wiem czy to jakiś ucisk mi się robi przy nachylaniu ale tylko na prawo- no nie da rady nic podnieś, nawet pod skosami pozamiatać nie daje rady bo się nie nagne[emoji36]
A Wy jak tam majowe mamy [emoji33]?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A my juz nie jestem 2w1...
Adrian przyszedl na swiat dzisiaj, o godzinie 13:55
Waga 3180g
Dlugosc 54cm
Apgar 10/10
Termin co prawda miałam na 11. maja., ale w związku z moim nadciśnieniem zapadła decyzja od strony lekarzy, że dobrze by było urodzić wcześniej.
No i jest
Mój jeszcze trochę spuchniety pucek
Waga 3180g
Dlugosc 54cm
Apgar 10/10
Termin co prawda miałam na 11. maja., ale w związku z moim nadciśnieniem zapadła decyzja od strony lekarzy, że dobrze by było urodzić wcześniej.
No i jest
reklama
Martusiamiska
Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16] dużo zdrówka dla Was [emoji16]A my juz nie jestem 2w1...
Waga 3180g
Dlugosc 54cm
Apgar 10/10
No i jest
Jaka cudowna wiadomość.
Jak chwilę odpoczniesz to napisz co i jak [emoji4]