reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Myszka - wielkie gratulacje [emoji8] jak sprawnie Ci poszło... Ci to tylko rodzić [emoji16] Odpoczywajcie i czekamy na info jak się czujesz...

Karlik - zazdroszczę...pięknie masz... Brzusio łapie Wit D [emoji16]

Niestety przy pępku wyszły mi rozstępy...

Martussa - u mnie tez dziś tak wieje!!! Piękne dziewczyny [emoji16]

Coraz częściej czuje bóle okresowe... ciekawo jak długo jeszcze.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myszka jak cudownie maj zaczęłaś :) oby wszystkie nasze porody w maju tak wyglądały jak Twój bo widzę że bardzo sprawnie Ci poszło :) może jednak nie musi być zawsze tak strasznie i bardzo boleśnie ;)
Karlik pozazdrościć słońca bo u nas pochmurnie u bardzo wietrznie. I jakie ładne noooogi :)
Ja też żadnej szczotki Do włosów nie wyparzalam bo przecież niunia do buzi nie będzie jej brała :) i nawet do rączki raczej reż nie ;)

@myszkax33 - gratulacje!!! Bardzo ładny start w ten maj :) szkoda, że tata nie dojechał ale takiego szybkiego porodu życzę nam wszystkim! Czekamy na relacje i zdjęcia :)

@Karlik - piękne nogi i brzusio :) podesłałabyś trochę tej pogody, co? Ja dziś nawet nosa z mieszkania nie wyściubiłam. Jeszcze mi przeziębienie po zeszłotygodniowej śnieżycy nie przeszło.

Dobry wieczór Panią
Leże i kwicze, młoda fantazjuje, brzuch się stawia,nawet skurcze pojedyncze mnie chwytają,a krzyż to mnie boli tak że wczoraj prawego buta nie mogłam odpiąć i musiałam szukać służącego [emoji3] nie wiem czy to jakiś ucisk mi się robi przy nachylaniu ale tylko na prawo- no nie da rady nic podnieś, nawet pod skosami pozamiatać nie daje rady bo się nie nagne[emoji36]
A Wy jak tam majowe mamy [emoji33]?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo - ja tak ma co jakiś czas, ciekawe ze też na prawą stronę. Wtedy angażuję męża do masowania i przechodzi na kilka dni.

A my juz nie jestem 2w1... :D
Adrian przyszedl na swiat dzisiaj, o godzinie 13:55
Waga 3180g
Dlugosc 54cm
Apgar 10/10
Termin co prawda miałam na 11. maja., ale w związku z moim nadciśnieniem zapadła decyzja od strony lekarzy, że dobrze by było urodzić wcześniej.
No i jest :)
Mój jeszcze trochę spuchniety pucek :)

reklama
A my juz nie jestem 2w1... :D
Adrian przyszedl na swiat dzisiaj, o godzinie 13:55
Waga 3180g
Dlugosc 54cm
Apgar 10/10
Termin co prawda miałam na 11. maja., ale w związku z moim nadciśnieniem zapadła decyzja od strony lekarzy, że dobrze by było urodzić wcześniej.
No i jest :)
Mój jeszcze trochę spuchniety pucek :)
Gratulacje [emoji16][emoji16][emoji16] dużo zdrówka dla Was [emoji16]

Jaka cudowna wiadomość.
Jak chwilę odpoczniesz to napisz co i jak [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry