reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Klaudia bądź dzielna! Czasami rzeczywistość jest brutalna...ale pamiętaj zawsze po tych gorszych chwilach przychodzą te lepsze!;)
Miłość jaka obdarzy Cie Nikodem i jaką Ty obdarzysz Nikodema wynagrodzi Wam wszystko!!! Mowie Ci to z doswiadczenia mojej mamy, swojego i mojej siostry bo stracilysmy ojca w wieku 7 i 2 lat...wiec cos tam o tym wiem;)

A ja się pochwałę żebyście mogły trochę pozazdroscic- właśnie wrocilam od babci która zrobiła przepyszny niedzielny rodzinny obiadek:biggrin2:
dziewczyny ledwo się ruszam tak się obzarlam, a babcinym pysznoscia nie można odmawiac- domowe pyzy na parę, modra kapusta, zrazy, żeberka....młoda do tej pory szaleje w brzuchu z przejedzenia:-) :)

To ja mogę rodzić. Wsunęłam 4 gałki lodów i leżę. Miałam iść z moimi na spacer ale nie mam siły...

Pojechaliśmy odwiedzić bociany w gnieździe u dopytać,czy mogłyby nieco szybciej pakunek dostarczyć... poklekotały coś tam po swojemu i nie wiem...

A ja w trasie już sobie opracowywałam trasy na kije a potem bieganie...Kiedy po cc wrócę do takiej aktywności??? ;-)

Załączniki

• IMG_20170430_164858.jpg
    IMG_20170430_164858.jpg
    472,7 KB · Wyświetleń: 93
My też dziś byliśmy chwilę na spacerze bo córka chciała pojeździć na rowerze,później byliśmy na giełdzie kwiatowej i dałam się namówić mężowi na obiad w restauracji więc my z maja pizza na pół a mąż włoskiego kebaba xxl;) wróciłam do domu zjadłam loda liona i odpoczywam z brzuchem do góry ;)
Zauważyłam na wkladce minimalna ilość sluzu w lekko brązowym odcieniu,muszę przyobserwowac czy na będzie więcej bo jeśli tak to odrazu kierunek szpital chociaż mam cichą nadzieję,ze to zapowiedź porodu ;) lekarz w piątek mnie pocieszyl mówiąc,ze historia lubi się powtarzać i jeśli pierwszy poród był wywołany po terminie to prawdopodobne,ze i tym razem tak będzie.

My też dziś byliśmy chwilę na spacerze bo córka chciała pojeździć na rowerze,później byliśmy na giełdzie kwiatowej i dałam się namówić mężowi na obiad w restauracji więc my z maja pizza na pół a mąż włoskiego kebaba xxl;) wróciłam do domu zjadłam loda liona i odpoczywam z brzuchem do góry ;)
Zauważyłam na wkladce minimalna ilość sluzu w lekko brązowym odcieniu,muszę przyobserwowac czy na będzie więcej bo jeśli tak to odrazu kierunek szpital chociaż mam cichą nadzieję,ze to zapowiedź porodu ;) lekarz w piątek mnie pocieszyl mówiąc,ze historia lubi się powtarzać i jeśli pierwszy poród był wywołany po terminie to prawdopodobne,ze i tym razem tak będzie.
Myszko , ja mam taki śluz juz od ło ho ho... I nic.:-(

reklama
no ja dzisiaj też śluz brązowy, ale to ewidentnie po wczorajszym badaniu.
Olo- lody na Żoliborzu, Ulica Baśniowa się zwą :) Naprawdę smaczne!

Do góry