reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Klaudia bądź dzielna! Czasami rzeczywistość jest brutalna...ale pamiętaj zawsze po tych gorszych chwilach przychodzą te lepsze!;)
Miłość jaka obdarzy Cie Nikodem i jaką Ty obdarzysz Nikodema wynagrodzi Wam wszystko!!! Mowie Ci to z doswiadczenia mojej mamy, swojego i mojej siostry bo stracilysmy ojca w wieku 7 i 2 lat...wiec cos tam o tym wiem;)

A ja się pochwałę żebyście mogły trochę pozazdroscic- właśnie wrocilam od babci która zrobiła przepyszny niedzielny rodzinny obiadek:biggrin2:
dziewczyny ledwo się ruszam tak się obzarlam, a babcinym pysznoscia nie można odmawiac- domowe pyzy na parę, modra kapusta, zrazy, żeberka....młoda do tej pory szaleje w brzuchu z przejedzenia:-) :)

To ja mogę rodzić. Wsunęłam 4 gałki lodów i leżę. Miałam iść z moimi na spacer ale nie mam siły...

Pojechaliśmy odwiedzić bociany w gnieździe u dopytać,czy mogłyby nieco szybciej pakunek dostarczyć... poklekotały coś tam po swojemu i nie wiem...

A ja w trasie już sobie opracowywałam trasy na kije a potem bieganie...Kiedy po cc wrócę do takiej aktywności??? ;-)

Załączniki

• IMG_20170430_164858.jpg
    IMG_20170430_164858.jpg
    472,7 KB · Wyświetleń: 98
My też dziś byliśmy chwilę na spacerze bo córka chciała pojeździć na rowerze,później byliśmy na giełdzie kwiatowej i dałam się namówić mężowi na obiad w restauracji więc my z maja pizza na pół a mąż włoskiego kebaba xxl;) wróciłam do domu zjadłam loda liona i odpoczywam z brzuchem do góry ;)
Zauważyłam na wkladce minimalna ilość sluzu w lekko brązowym odcieniu,muszę przyobserwowac czy na będzie więcej bo jeśli tak to odrazu kierunek szpital chociaż mam cichą nadzieję,ze to zapowiedź porodu ;) lekarz w piątek mnie pocieszyl mówiąc,ze historia lubi się powtarzać i jeśli pierwszy poród był wywołany po terminie to prawdopodobne,ze i tym razem tak będzie.

My też dziś byliśmy chwilę na spacerze bo córka chciała pojeździć na rowerze,później byliśmy na giełdzie kwiatowej i dałam się namówić mężowi na obiad w restauracji więc my z maja pizza na pół a mąż włoskiego kebaba xxl;) wróciłam do domu zjadłam loda liona i odpoczywam z brzuchem do góry ;)
Zauważyłam na wkladce minimalna ilość sluzu w lekko brązowym odcieniu,muszę przyobserwowac czy na będzie więcej bo jeśli tak to odrazu kierunek szpital chociaż mam cichą nadzieję,ze to zapowiedź porodu ;) lekarz w piątek mnie pocieszyl mówiąc,ze historia lubi się powtarzać i jeśli pierwszy poród był wywołany po terminie to prawdopodobne,ze i tym razem tak będzie.
Myszko , ja mam taki śluz juz od ło ho ho... I nic.:-(

reklama
no ja dzisiaj też śluz brązowy, ale to ewidentnie po wczorajszym badaniu.
Olo- lody na Żoliborzu, Ulica Baśniowa się zwą :) Naprawdę smaczne!

Do góry