reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

@Klaudia trzymaj się mocno i ciepło. Jakich emocji byś w sobie nie trzymała, przelej je w miłość do syna.
Ściskam! :)

@MajaMaj w Marinie w Poznaniu na Woźnej.
Genialne lody molekularne. Zawsze są też opcje bezglutenowe i vege.
W życiu nie jadłam takich pysznych, a swego czasu robiłam lodowe rajdy degustacyjne i po naszym mieście i wszystkich odwiedzanych.
Porcja wielka i w cenie 5złotych.

Kochamy miłością wielką. ;)

No i są na FB.

reklama
Podobno się kładzie, ja mam nawet takie specjalne prześcieradło z Motherhood (bez ceraty, tylko taka gruba bawełna). ALE! kiedyś położyłam to na swoim łóżku jak młody spał z nami i było mi od tego prześcieradła tak strasznie gorąco, że z niego zrezygnowałam. Po prostu pot lał mi się po dupie, nie wyobrażam sobie jak dzieciaki mogą spać i to jeszcze jak jest takie prawdziwie podgumowane, to już w ogóle masakra. Anyway, jeśli już, to te z grubej bawełny były najmniej sztuczne.

Poznań powiadasz? Hmmm, na razie mi nie po drodze. Ja ostatnio wyczaiłam dobrą lodziarnię w Warszawie- dziewczyny, musimy tam się latem spotkać już z pociechami!

Klaudia - trzymaj się :*

Dziewczęta a tak schodząc na ziemię - czy na materacyki do łóżeczek kładzie się jakieś ochraniacze czy inne cosie, żeby uchronić materac przed zamoczeniem? :)
Olo narazie to jak ty nie wylejesz to dziecko wcale[emoji3] ja nic nie kładę , a potem się zobaczy.... Takie małe też nie przeleje pampersa,a pod głową i tak będzie pielucha na wypadek odbicia.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Olo, a my to jest szansa, że się spotkamy na Żelaznej, tak? Chociaż Ty jako pierworódka to pewnie trochę dłużej ponosisz jednak. Ja już odliczam dni. Chciałabym do 39,0 wytrzymać!

Złe mamuśki - byłam na tym swego czasu w kinie, dobry film, polecam :D chyba sobie dzisiaj włączę na wieczór. :)
A my w domu mamy odwiedziny, a ja się czuję średnio.
Fakt, że zapiełam się w stare jeansy jest minimalnie pocieszający.
Byliśmy wczoraj na pierwszym spacerze. Byliśmy zapalić znicz tacie... :(
I tak po tym spacerze dopadła mnie rzeczywistość, zmęczenie, bezradność. I tak sobie z Nikodemkiem leżymy razem na łóżku.
Kochana dasz radę ! Musisz być silna i jesteś . Jeśli będziesz potrzebowała czego kolwiek nawet pomilczeć w towarzystwie kogoś to dawaj znaka [emoji8] . Masz prawo do wszystkich emocji i nie duś ich w sobie.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Marta! No nie mogę uwierzyć!!! Dobrze, że zdążyłaś do tego szpitala dojechać :) Gratulacje wielkie!
Lalamido- a powiedz jeszcze co Twoi panowie trenują? Umknęło mi gdzieś!
Waraai- gdzie te najlepsze lody? Jak tylko pożegnam się z cukrzycą, to wbijam!
Klaudia- rzeczywistość niestety dopada szybciej niż byśmy tego się spodziewały :( Takie symboliczne pożegnanie z tatą to ważny moment, na pewno bardzo trudny... Pewnie Ci wszyscy goście teraz chcą już nie tyle nacieszyć się Nikodemem, co pokazać Ci, że są z Tobą, sprawdzić jak sobie psychicznie radzisz. Jesteś bardzo dzielną dziewczyną.
Moje chłopy siedzą w motoryzacji [emoji6]. Mąż z zamiłowania samochodziaz bo z zawodu absolutnie nie a Olo od 2 lat jeździ w kartingu. I teraz wszedł już w taki wiek, że mama zeszła na drugi plan a nr 1 to tata i samochody. Wiecznie w domu spalinami i benzyną jedzie.
1493560051-aaaaaa.jpeg
IMAG1978.jpg

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMAG1978.jpg
    IMAG1978.jpg
    112,8 KB · Wyświetleń: 341
reklama
Do góry