reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja w pierwszej dobie to nie wiedziałam jak dziecko wziąć na ręce. Drugi dzień już wszystko samo przyszło. Połóżne pomagały w karmieniu piersią, w przebieraniu itd. Mały ma 4 dni, ja bez niego jak jestem na sali to dostaje paranoi. :(

Miłosc...bez graniczna, bez warunkowa... Nic dodać nic ująć...;)

reklama
Ja w pierwszej dobie to nie wiedziałam jak dziecko wziąć na ręce. Drugi dzień już wszystko samo przyszło. Połóżne pomagały w karmieniu piersią, w przebieraniu itd. Mały ma 4 dni, ja bez niego jak jestem na sali to dostaje paranoi. :(
i sprzedana :)... ale co fakt to fakt można zakochać się w nim od pierwszego wejrzenia.
Ze mną właśnie syn dyskutuje dlaczego na plac zabaw ma zakładać dresy a nie jeansy z dziurami (sklepowymi) na kolanach. W końcu uznał gadając sam do siebie, że na pewno dresy lepiej mi się pierze ;)...

Oj nawet nie wyobrażasz sobie jaki :D. Czasami aż mnie dorosłą babę zatyka i nie wiem jak skomentować jego pomysły ;) i chyba nie tylko ja bo nauczyciele też mają z tym problem w szkole.
A najgorsze jest to że uznał, że zostanie politykiem... a ja bym wszystko zrobiła żeby został mechanikiem samochodowym i grzebał się bezstresowo w smarach :). Już mu zapowiedziałam, że na studia kasy nie dostanie to urządził wyprzedaż zabawek na placu zabaw...

O jejuńciu jaki on piękny Klaudia!!! Te włoski, no czad po prostu. I Ty ślicznie wyglądasz!
Co do żółtaczki, to teraz jest możliwość wypożyczenia lamp do naświetlania w domu, ale w Twoim przypadku chyba nie czujesz pośpiechu, co? To może i lepiej, że kilka dni pomogą Ci położne...
DaWo- Ty mnie nie strasz tą zmianą płci bo osiwieję!!!

@majówka2017 jak mus to mus... wszystko dla dobra maluszka.

@Klaudia_i_nikodem no napatrzeć się na zdjęcia nie mogę... i Ty przy małym taka rozpromieniona ! :)

Ja po wizycie... szyjka się już rozwiera i przygotowuje do porodu, lekarz stwierdził ze przez te 6 dni duży postęp.... prawdopodobnie powitam swoją drugą Małą Wielką Miłość w terminie zbliżonym do tego z OM czyli 11.05 :D gbs ujemny :rofl:

My walczymy z zoltaczką. :(
Do domu może... Za dwa dni. Nastroje beznadziejne w związku z tym.
Chwale się zdjęciami ze szpitala :)
Klaudia... Wow... zakochałam się... ależ on śliczny [emoji7][emoji7][emoji7] cudowny... [emoji3]
Po prostu napatrzeć się nie mogę... [emoji6]
Cud.......

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Klaudia_i_nikodem - piękne zdjęcia! Nie martw się żółtaczką. To minie szybko i bedziecie mogli wrócić do domu. Korzystaj teraz ile możesz z pomocy położnych i wszelkiej opieki szpitalnej.
Powiem Ci, że ja to się najbardziej boję właśnie powrotu ze szpitala do domu. Kiedy zostanę sama z tym maleństwem bez instrukcji obsługi. Ale i to trzeba przeżyć. Pierwsze dni załamania kiedy żadne z nas nie wie co się dzieje i co ze sobą nawzajem zrobić.
Dokładnie... podpisuje się pod tym wszystkimi konczynami [emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry