reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry [emoji4]. Ja też wyleczyłam tę noc. Biodra mnie strasznie bolały od tego leżenia na bokach . Pół nocy kimałam na siedząco . Teraz czas budzić syna numer 1 i gnać na zajęcia. Mój Padre wyjechał na weekend do teściowej więc przejmuje jego zacne obowiązki rajdowe. Ale zabrał ze sobą psa [emoji6] więc mam ciut lżej .
Ciekawe jak czuję się Klaudia? Mam nadzieję że wszystko o nich dobrze [emoji4].

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

A w jakim szpitalu będziesz rodzić ? Jeśli można zapytać [emoji4] .

Witam się w tą paskudną sobotę... U mnie tak strasznie wieje, że nie wychylam dzisiaj nosa z domu. Noc minęła nieciekawie, budzilam się kilka razy przez ten wiatr, który zrobił mi też nieźle porządki na balkonie, a teraz czuję, że jakieś przeziębienie próbuje mnie dopaść :(

Lalamido jestem z Ostrołęki i tu tylko jeden szpital ;) A czemu pytasz?

Cześć dziewczyny. Ja poszłam spać po 1 i wstałam jakieś 15 minut temu, budzilam się w nocy kilka razy ale zaraz szłam spać dalej.
U mnie też wieje ale troszkę słonko przebija więc może później będzie można wyjść na jakiś krótki spacer i zakupy ;)

Dzień dobry :)

Klaudia co u Was? Uczycie się siebie? :)

Ja dopiero wstaję....nocka oki...na szczęście nie pada....ale wieje że ho ho...więc nici z łowienia ryb....trzeba coś innego wymyślić na dziś z atrakcji...
Milego dzionka. ....

Cześć Dziewczyny;)
U nas tak jak u większości z Was cała noc pizdzilo i lało...masakra...
Mała non stop to nogi prostowala to rączkami boksowala w sumie to jeszcze nie przestała... A mąż tylko biegał od okna do okna żeby sprawdzić czy jego solary jeszcze stoją...i jak tu spac8-)
Na poprawę się nie zapowiada, może Wy będziecie miały więcej szczęścia z pogoda;)

Klaudia jak tam pierwsza nocka z Nikosiem?;) Trzymajcie się ciepło. Aż Ci zazdroszczę że możesz już tulic swoje maleństwo<3​

U Nas też wieje że miałam wrażenie ze dach porwie a mój małżonek rano mówi ze u Niego super bo jest na wypadzie we Wloszech i chodzi wiosennie ubrany....i gdzie tu sprawiedliwość :D:rofl: a moja Mała w brzuchu wczoraj po kinie gdzie tam odgłosy bajki daly Jej popalić siedziała cicho aż musialam Ją budzić ;) ale w kinie zanim zasnęła oj dawala czadu....

pora za sprzątanie się zabrać. ...odkurzacz w dłoń i lecimy....

Ja dziś spałam, jak kamień (bo dwie pobudki w nocy, to jakby żadnej nie było, przy dotychczasowych atrakcjach i nocnych wycieczkach). ;)
Szybkie siku, chwila turlania i sen.
Wiercę się w tym łóżku jak w lunaparku, każą leżeć, a ja na leżąco jakieś akrobacje produkuję. W każdym razie ku mej radości bolał mnie w nocy kręgosłup. Tylko! Co prawda wyjazd mi go zrehabilitował spacerami i przestał dokuczać zupełnie, ale wolę już, gdy męczy mnie on, niż brzuch. :D
Skurczy w nocy null.
Ale dziś oszaleję w tym wyrze. Wczoraj leżałam już tak w miarę na stałe od 15 i jestem wykończona. Trochę potem pokombinowałam w kuchni, trochę coś sprzątnęłam, obejrzałam film, poczytałam i ostatecznie padłam ze zmęczenia (nudy!) po północy. A tu jeszcze tyle dni..

Śnili mi się za to moi byli faceci. Prawie wszyscy, a przynajmniej ci najważniejsi. Każdy był czuły, przejęty i każdy pytał o ojca Młodej. Musiałam opowiadać i tłumaczyć, jaki to fajny facet. Śnił mi się też mężczyzna, z którym byłam te ponad 10 lat i który uciekł przed ślubem. No i tutaj serducho fikało, duszysko cierpiało i nie chciało się od niego oderwać, bo i wiedziało, że to jedyny taki raz, kiedy może się przytulić. Obudziłam się chwilę po tym, gdy zapytał o twórcę mego tworzywa.
A w ogóle obudziłam się chwilę temu! :D
I mam wyrzuty sumienia, że tęsknię za fatalnym byłym, zamiast śnić o obecnym. :p

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się w tą paskudną sobotę... U mnie tak strasznie wieje, że nie wychylam dzisiaj nosa z domu. Noc minęła nieciekawie, budzilam się kilka razy przez ten wiatr, który zrobił mi też nieźle porządki na balkonie, a teraz czuję, że jakieś przeziębienie próbuje mnie dopaść :(

Lalamido jestem z Ostrołęki i tu tylko jeden szpital ;) A czemu pytasz?
Hejka [emoji4]. Coś mi się pokiełbasiło że Ty z Wawy . Ja kudłaty durnowaty [emoji12].

Do góry